vıp ağzına sağlık :41:
Printable View
vıp ağzına sağlık :41:
evet haklısın arkadaş bazen bayan olduğumdan utanıyorum diyecek duruma geliyorum her zaman şunu diyorum böyle insanları kız olsun erkek olsun hepsini toplayacaksın benzin döküp yakıcaksın :6:
sakin ol beyaz gelincik sakin ol..
önce istersen şu erkekler genellemesini kaldır..
erkeklerin laf atması kadınların laf atmadığı anlamına gelmiyor dimi.. yada delici bakışlar atıp arkamdan gel edasıyla yürümediğini söyleme sakın..
dünyada fizik kuralları hala geçerli
ETKİ = TEPKİ :207:
seninle tanışabilirmiyiz yorumuna katılıyorum haklısın ama senle bu konu üzerinde konuşmayı isterimAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : beyazgelincik
sadece laf atmakla kalsalar onda eyvallah arkadaş ama senin bilmediğin o kadar çok şey var ki şimdi bunları açıklıyamıyorum çünkü çok tepki alacağımı biliyorum
bide şunu söylemek istiyorum siirtin nufus oranını daha büyük bi şehirdeki nufus oranıyla karşılaştırdığınızda ve orda olan olayların burda olan ahlaksızlıkla kıyaslıyamazsınız bile ne oluyo bu kızlarımıza anlamıyorum bende bi bayanım ama artık utanıyorum ben yakın çevreme anlatıyorum ki böyle şeylerden uzak duralım veya onu bunu uyarak daha kötü ahlaksızlıkların olmasını önlemek amacıyla of bende sıkıldım artık
eskiden ne güzeldi bi komşumuz hastalansa hemen koşardık menfaatsiz bi ortamdı ama şimdi amcamız dayımız ve hatta babamız bile yardım etmeye yanaşmıyo TEMİZ Bİ GELECEK DOSTÇA Bİ HAYAT İSTİYORUM
bence bu kondua fazla yazma ben yazım :206: nasıl yaşıyorsunuz diye konu kitlendi atıldı satıldı harp çıktı :252: