elinize sağlık
Printable View
elinize sağlık
ellerine sağlık güzel çekimler yapmışssın.
darısı bir daha ki geziye :41:
Bu güzel paylasim icin Allah razi olsun sizden...cok güzel resimler...sormadan bi kac resmi pcme kaydettim, hakkinizi helal ediniz...
anaaa, tillooooo. off acayip özledim.... annem fakirullah hazretlerinin torunudur.. yani anne tarafim tillolu.. yav o kuyudan ben su ictim. oralari gezdim. dolastim... tam uc sene oldu yaaa... :((
bu arada yazik ya, o kadasr tarihi eser. guzelim tarihi yapilar, binalar. hic onarilmiyo, ilgilenilmiyo... yikik dökuk:(
:36:
rica ederiz Azra sitenin misyonu bu Siirti ve çevresini tanıtabilmek ve uzakta hasretini çekenlere bi nebze olsun faydalı olabilmek hak filan geçti diyorsan helal hoş olsun
belki onarılmıyor ama dökülmesinede müsade edilmiyor yari yeşil rahat olabilirsin
tamam siz izin vermemeye devam edin
sagolasiniz ;)))
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Çok güzel Resimler sergilemiisin Paylaşımın İçin tesekkür ederim...?
BENİM EWİM TİLLODA HERGÜN GÖRÜYOM
ewt. ben biliyom. tüyler ürpetici bi hikayesi var.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
bu ağacın hikayesini bilen varmı?
eRBeDeR