donence bu ne edebiyat edebiyat hocan kim senin...
kimse birbirini aldatmasın :228:
Printable View
donence bu ne edebiyat edebiyat hocan kim senin...
kimse birbirini aldatmasın :228:
canım oo sözün altında bir sürü anlam saklı biraz mantıklı düşününce bu devirde aldatmayan erkek %91 geneli aldatıyor ama ben diyorum ki mademki aldatıyorsun hakeden bir insan olsun seni çok seven bir insanı aldatman hiç güzel olmazAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : donence_005
sana katılmyorum...aldatanı aldatmak güzeldir böle bişi olmaz bence ztn seni aldatn insanla senn işin olmazki sen onu bi daha aldatassın bence aldatılan insan aldatanla bi daha görüşmemnesi en doğalAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : çıtır_kız
ne aldatmak güzel dir ne de aldatılmak bi söz var aldatanı aldatmak güzeldir fakat seveni aldatmak şerefsizliktir bence aldatan insanlarda kalp denen şeyden yoksun kalmışlar ben öyle insanlara sadece acırım
valla haketsn etmesin yakışmaz bi insana aldatmak madem haketmyor hiçbişiyi çımasın o zman allalalaa illa aldatmak mı lazım hiç anlamam...bi insan çıkınca sevior diyelim sora soğumu die aldatıor böle bi saçmlaıkta olmazzAlıntı:
canım oo sözün altında bir sürü anlam saklı biraz mantıklı düşününce bu devirde aldatmayan erkek %91 geneli aldatıyor ama ben diyorum ki mademki aldatıyorsun hakeden bir insan olsun seni çok seven bir insanı aldatman hiç güzel olmazAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : donence_005
sana katılmyorum...aldatanı aldatmak güzeldir böle bişi olmaz bence ztn seni aldatn insanla senn işin olmazki sen onu bi daha aldatassın bence aldatılan insan aldatanla bi daha görüşmemnesi en doğalAlıntı:
ne aldatmak güzel dir ne de aldatılmak bi söz var aldatanı aldatmak güzeldir fakat seveni aldatmak şerefsizliktir bence aldatan insanlarda kalp denen şeyden yoksun kalmışlar ben öyle insanlara sadece acırım
aLdanmak, aLdatmak ve aLdatiLmak .. hersey karsiLikLidir ..
insaogLu ve insan ..
bende yazim bari :237:
biliyorum yanlıştı ama ben biriyle çıkarken birini tanıdım o da musam dı onu öyle bir tanıdım ki hiçbir hafta sonu ayrılmıyorduk hafta içi de okuldan erken çıkınca yanına gidiyordum habeleşip :245:
biriyle konuşurken tanıdım ama o biri ne arıyor ne soruyordu görüşmüyorduk ayrıldık sonunda musamla oldm hep sonra ne çareki musamda arıldım bana güvenmiyor kız kardeşime erkek ayarlıyordu
birgün derken askerden arkadaş var burhan 1 buçuk sene telde sadece sohbet eidyorduk sonra çıktık ne tesadüf musamla aynı yerde çalışıyor :274: konuşmamız ilerledi burhanla musadan sonra onla 7 ay çıktım ne m oldu diyim o adi benden değil kardeşimden hoşlandığını öğrendim bunu diyende onun yiğeni oldu bide diyyo delikanlı adama yanlış yaptın delikanlılık bu mu oluyor sizce çıktığı kızın kardeşine bakmakmı ben susarmıyım bu durumda susmam ağzıma gelei yazdm hepsini sildim defterden
huzurluyum mutluyum yaşasın yanlızlık Allah'ından bulsunlar :19: :240:
Walla bence aldatmak bi hastalıktır.Ve ne acıdırki aldatmayan kişi yoktur.Kız içinde erkek içinde bu aynıdır.Kimse ben istisnayım demesin çünkü kaideyi bozmaz, bozamaz.Madem öyle bi nane yiyeceksin sevdiğinden ayrılır öle yaparsın(( seviyorsan zaten yapmassın )) Eğer aldatmaya niyetin varsa zaten sevgin yalandırrr.Onun için karşı tarafın hayatını mahvetmeden ayrıl.Naneni yee
valla ben yiki yaptımm diom kardeşime erkek ayarlıyorlar varmı böyle erkek bunlar aileme girememz sevgilimde yok oh rahatım keyif beim kontorler bende kalıyor :42: :238: :34: :33:
:134: aldatan aldanırr bazende aldatmadanda aldanırsın nalet olsun aldatanada altattıranada aldatılmadan aldatmadan yaşamaktır en güzeli .... sevgilerimle :71:
aldatmanın hoş bir cazibesi olduğu içindir belki.. ben aldatmam diyen kaç yalancı varki dünyada :219:
ama aldatmakla sadakatsizlik arasında çookkkk fark var :10: