kimsenin reelde böyle kısaltarak konuştuğunu görmedim.......sadece yazarken böyle oluyo...ayrıca buna türkçe değil msn dili deniyor artık...
Printable View
kimsenin reelde böyle kısaltarak konuştuğunu görmedim.......sadece yazarken böyle oluyo...ayrıca buna türkçe değil msn dili deniyor artık...
valla bana soracak olursanız bence dil,din,ırk farketmez kendini nasıl iyi ifade edbiliyorsan o dili kullanırsın düşüncelerini Kürtçe ,Trükçe ,Arapça , faketmez onu iyi kullanabiliyor olman önemlidir....
Türkçe de l, f,z,n,p,ş,v,j,m,h,ç,r, ile başlayan kelimelerin çogunlugu türkçe degildir ki bu büyük bir çogunlugu kapsar ve diger dillerden(( arapça, farsça, ingilizce , kürtçe, ermenice, yunanca , vb ))alınmıştır ..ki zaten türkçenin dayandıgı osmanlıcanın %
80 diger dillerden alınma kelimelerden oluşmuştur .. türkçe ise 1923 ten sonra kurulan cumhuriyetle gelmiştir (alıntıdır)
ben istanbulda dogdum büyüdüm ama babamın işleri sebebiyle cocuklugumun bi kısmını almanyada gecirdim.halada almancanın etkisindeyim.mesela;
handymin aküsü bitti(telefonumun sarjı bitti demek)
kaufa gidiyorum(magazaya gidiyorum)
kompüterime format attım..
bide bi olaya sasırıp üzülünce aa öylemi yerine achhh sooooo derim
birde 3kültürü bazen bi cümleyle toplarım:D
mami ez dıçim sinema..... gibi:D
kim kendini nasıl ifade edebiliyorsa öyle konuşmalı
guten abend
évar bas
iyi akşamlar:p
ne yazıkkı türkce adam akıllı kullanılmıyor arapca kullanalım mı kolay bir dil :D
muahaha eferin eylem hep boyle renkli ol:DAlıntı:
EyLem56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:248:bu yorumda alkıslanır
:62:ben en cok senin şu her olay ın sonunda achhhhh soooo patlatmana bayılıyom:D:D
Alıntı:
gfb_gfb56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
her kitleye hitab edebilmenin derdindeyim:Dşaka şaka belediye baskanımıym ben..
ağız alışkanlığı diyelim biz ona:98: