çok üzüldümm,cok seviyodum onu,1 keresin de havaalanında karsılasmıstık gerçekten de çok iyi,sempatik biriydi,mekanı cennet olsun
Printable View
çok üzüldümm,cok seviyodum onu,1 keresin de havaalanında karsılasmıstık gerçekten de çok iyi,sempatik biriydi,mekanı cennet olsun
ALLAH rahmet elesin
çok üzüldm valla yalncı yar,m dizisnde çok sevmişitm onu daha 28 yaşndaydı
allah tahmet eylesin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] :16:
serap ablanın dediğine göre yazacakk sözcük bulamıyorumm barış seni hep hayallerimizde yaşatacaz unutulacak biri değilsin allah rahmet eylesin ailene yakınlarına baş sağlıgı dileriz
aLLAH RAHMET EYLESİNDEN ÖTESİNİ ANLAMYORUM...SANKİ AKRABANIZ...BU ADAM AÇLARIMI DOYURDU...MEMLEKETİ Mİ KURTARDI...HER SIRADAN İNSAN GİBİ ÖLDÜ...
BİZ DE BİR GÜN ÖLCEZ...ÖLÜNÜN ARKASINDAN AĞLANMAZ...AZRAİLDEN KAÇIPTA KURTULANA RASTLANMAZ...
ALLAH RAHMET EYLESİN...
canım bizim akrabamızın olması,memleketi kurtarması insanı üzen şey değil o sesiyle herkesi kendine bağladı bunun da öncesinde onu genç bir insan olarak kaybettiğimiz için çok üzülüyoruz!..
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : HARBİKIZ
canım bizim akrabamızın olması,memleketi kurtarması insanı üzen şey değil o sesiyle herkesi kendine bağladı bunun da öncesinde onu genç bir insan olarak kaybettiğimiz için çok üzülüyoruz!..
bende 19 yaşındayım ve yarın ölebiliri..hatta şu an...ama arkadan ağlamak üzülmek olmaz yaf...Sonuçta en büyük Allah ve yanına alan o..Bence ölünün arkasaından gözyaşı döküleceğine sevinilmelidir..KİM OLURSA OLSUN
genç yaşta ölmesi gerçekten üzücü..allah rahmet eylesim mekanı cennet olsun...harika bir sesi vardı HEMDE BEŞİKTAŞLIYDII..DAHA SÖYLEYECEĞİMİZ NİCE ŞARKILAR VARDII BARIŞŞ AKARSUUU..AMA SEN DAİMA KALBİMİZDE OLCAKSIN...
allah rahmet eylesin onu çoooooooooooooook seviyorum ...:217:
Allah tan kendisine ramet sevenlerine başsağlığı diliyorum mekanı cennet olsun