bakalım ulash cok övdün bu şiiri gerci söz konusu sen olunca...akan sular durur :D indiriim bakiim
Printable View
bakalım ulash cok övdün bu şiiri gerci söz konusu sen olunca...akan sular durur :D indiriim bakiim
güwenıom kendıme ßen owmuom canım dınleyenler Dıoo :Pp
ayıpsan yha biliyoruz bu arada bana şiir sözü verdin hatırlatiim :)
Ben Ve SONnefes İçin Herkese nasip olmas uLasHtan Siir almak
sadece fikirim söyledim...
ses acemi gözlerini kaptıp sölemektendir...
Ya var ya bunları yazarak okusan ne şiir olurdu doğaçlama bu kadar güzel oluyosa ama yinede cok güzel gercekten. Yok telefonuma yukleyecek kadar ilgi gostermicem yer kalmadı kusura bakma :D:D
Yeni SiirrLer coK yaKInda :)
Link'i ilk indirdiğimde Tanınmış bir simanın sesini mi dinliyorum ne, gerçi o saattede sitelerden birkaç şiir indiriyordum(yılmaz erdoğan,ikbal gürpınar iclal..Vs) gibilerini winampın ön izleme göreselliğine baktım Rüzgar felan yazıyorda o zaman çeton düştü:D meğer bizim sayın abimizin orjinal parçası rüzgarmış... :56:
Bunu bir şiirle noktalamıyalım başka şiirlerin varsa kendi sesinle siteye sunsan bizimde dinleme imkanımız olur... :274:
Sayın abimizle samimiyetimiz olmasada iyi kalpli ve sıcakkanlı olduğu kesin öyle olmasaydı şiirinede pek yansımazdı:D :3:
Şiire gelelim ; Şiir kendisine mi ait(çok güzel hele Acıklı bir müziği var hımmm) başka yerden alıntı yapmışsada ortaya güzel iş çıkmış tebrik ediyorum. :108:
Gerçekten Harika Bir Şiir..Ses Kalitesi Çok Güzel..
Özledim Seni Rüzgarlara Fısıldadım Sana Olan Özlemimi Belki Rüzgarlar Taşıyı Getirriler Sana..Belki Sende Esene Rüzgarla Dönüp Bana Olan Özlemini Rüzgarlarla Yollarsın...
Yüregine Sesine Saglık Ulas Abe
Oncelıkle Cyber_Media yorumun ıcın tSk siir bana ait sözleri yani.. yayına gırdıgım gecelerde cogu zaman kayıt yapıorum bıraz bırıksın sıırler toptan snacam :) SonNefes sana da TSk edıorum yorumundan dolayı kardesım :)
TıKLaYın DınLeYın :)