Tabikide hiçbişey yapmam...
Printable View
Tabikide hiçbişey yapmam...
:69: valla kusura bakma arkadaşımm delikanlı adam keserde biçerde bu böyle gelmiş böyle gider herkes sonunun ne olacağını düşünerek hareket etmeli değilmi yani :16:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : beyazgelincik
ya arkadaşlar bazılrı yazmış asarım keserim benzetirim 84 parçaya bölerim bence o insan için bu kadar uğraşmaya değmez ben onu bi hamam böceği gibi görürüm sadece midem bulanır :14:
eyüpcüm yakıştıramadım sen öle biri diilsin severim seni uğraşmaya değmmez sevgini de hakketmez bana göre ama sevgilisine derim benimle daha önce çıktı çoık iyi biri değil yarın öbürgün senide altadır dikkatli ol onada kapak olur böle kişiler ne sevilir ne de sevilmeyi hak ederAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : -eyyüp-
:69: valla kusura bakma arkadaşımm delikanlı adam keserde biçerde bu böyle gelmiş böyle gider herkes sonunun ne olacağını düşünerek hareket etmeli değilmi yani :16:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : beyazgelincik
ya arkadaşlar bazılrı yazmış asarım keserim benzetirim 84 parçaya bölerim bence o insan için bu kadar uğraşmaya değmez ben onu bi hamam böceği gibi görürüm sadece midem bulanır :14:
:q: eyvallahhh kardeşim bende seni severimm ama ne yapalım her insanın yapısı farklı işte :241:
yüzüne tükürür aldatığı kişiyle mutluluk dilerim
gördüm yerde yolumu değiştiririm
işte bu kadar
uztmanın manası yok
kızın anasından gelen sütü haram ederim erkeğide bi güzel ben döverim baktım hıncım yetmedi kankilerle artıkın hastanelik ederim yaparım vallahi yaparım :225:
daha aldatılmadım ama.. aldatılırsam ...! :yes:
bişey yapmadım ben.....çok sevdiğimden hala kendisini sadece uzaklaştım...rabbim bilsin dedim....ve rabbim önce kardeşini sonra annesini aldı ve bir başına kaldı hayatta....şimdi yalanlarıyla birbaşına benim bişey yapmama gerek yok.....en güzel cezayı RABBİM en güzel şekilde veriyo......ıslah etsin inş onu rabbim....
Allah'ından bulsun daha ne diyim
benim ona verdiğim değere karşılık bunu yapıyorsa daha ne diyim yani...
bi tokat yeter.