Daha önce eklemiştim ama bir sorun olmuş galiba.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Daha önce eklemiştim ama bir sorun olmuş galiba.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Aşağıdaki görüntü ' humanist ' tarafından foruma eklenmiş olan Siirt görüntülerinden biri, bende renklendirmesini yaptım kendimce. Bir saatte bu kadar oldu.
tek kelimeyle süperolmuş ve işim düştü size bende de bir siyah beyaz foto vardı renkliye dönüşecek.
bir ara sunarım zahmet olmazsa yaparsın..
Pazar günü sınavlar bitiyor.Pazar akşamı veya sonrasında yollarsan seve seve yaparım. Tabi elimden geldiğince. :3:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
tek kelimeyle süperolmuş ve işim düştü size bende de bir siyah beyaz foto vardı renkliye dönüşecek.
bir ara sunarım zahmet olmazsa yaparsın..
Normalde imza atmam çalışmalarıma ama bu defa bi atiyim dedim. Konusu olmayan serbest bir çalışma.
güneş tutulmazı hoşuma gitti paylaşımın için tşkler... [BLINK]Kont[/BLINK]
titizlikle emek sarf edilmiş çalışmalarınız gözlerimi kamaştırdı bir an...
güzel şeyler sergilemişsiniz...
emeğinize yüreğinize sağlık..
Serbest bir çalışma daha. :48:
ellerinize sağlık hepsi bir birinden daha kaliteli olmuş yeni çalışmalarınızı dört gözle bekliyorum.
2.sayfadaki tüm çalışmaları çok beğendim. Gerçekten de hepsi de birbirinden kaliteli olmuş.
Devamını bekliyoruz...