BEYAZ BİR GÜL GÖNDERİYORUM YAPRAĞINDA BEREKET DALINDA DUALAR KOKUSUNDA MUHAMMED RENGİNDE NUR VAR RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
Printable View
BEYAZ BİR GÜL GÖNDERİYORUM YAPRAĞINDA BEREKET DALINDA DUALAR KOKUSUNDA MUHAMMED RENGİNDE NUR VAR RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
BÖYLE GÜZEL VE ÖZEL GÜNLERDE,YÜZÜ GÜLMEYENLERİ HATIRLAMAK VE BOYNU BÜKÜKLERİ GÜLDÜRMEK EN BÜYÜK BAYRAMIMIZDIR.BAYRAMLARIMIZIN ESENLLİK HAVASI İÇERİSİNDE GEÇMESİ TEMENNİSİYLE.HERKESİN MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN
[GLOW=red]Güzellik mutluluk her zaman bir öncekinden daha güzel ve daha mutlu bayramlar gecirmeniz dileğiyle ramazan bayramınız kulu olsun[/GLOW]
harçlıklarımızı kim veriyor eleman abi rohan abi city off angels derbeder paralarımı bekliyom bayramı parasoz geçirmiyek dime :258: :104: :49: :39:
Selam dostlarım herkesin bayramını kutlar, sağlık. mutluluk ve esenlikler dilerim.......
Herkesin Ş3ker bayramı kutlu olsun.İnşAllah Nice bayramlara sevdiklerimizle erişiriz .... (AMİN)
[BLINK]Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim. [/BLINK]
Yüce Allah bu Ramazan bayramında herkese sağlık ve afiyet versin.Herkesin dertleri bitsin.İyi bayramlar siirt ve siirtliler board ekibi :210:
iş güç derken zaman ne çabuk geçiyor. ucu bucağı görünmeyen bir telaş içerisinde bazen o kadar kayboluyoruz ki eş dost unutuveriyoruz.
bizleri hatırlayan, bizleri seven, bizleri benimseyen, bizleri gören görmeyen dostlarımın, arkadaşlarımın kısacası tüm herkesin bayramını kutlar, daha nicelerinde beraber olma dileklerimi iletirim.
gönül isterki hepinize somut bir hediye armağan edeyim.
bende sizlere bayram hediyesi, kimi sizler için, kimi bayramı yaşamak isteyenlere yardım etmek için...
Bayramınız mübarek olsun.Daha nice bayramlara hep birikte inşallah.