merhaba nur42 kardeş
ilk mesajının türkiyenin kanayan yarası olan başörtüsü sorununa yazman ve ilgilenmene çok sevindim
aramıza hoş geldin.
Printable View
merhaba nur42 kardeş
ilk mesajının türkiyenin kanayan yarası olan başörtüsü sorununa yazman ve ilgilenmene çok sevindim
aramıza hoş geldin.
AsLında bU Tur kONuLar Medya Tarafından SıyasıLer Tarafından Reytıng ve Siyaset amacLı kuLLanıLDıgı ıCIn bu tur durumlara alet olmamak lazım... Hangı bırımız bugun kapaLı Dıye Bır Bayanla dıyalogu kesıyoruz ya da hangımız basörtulu ablalarımızın analarımızın kardeslerımızın Acıktır dıye hemcınsLerıyLe konusmadıgına Tanık oLDuK.. OnemLı oLan INsanın Kendını bıLmesı ve oyle dawranmasıdır Medya Ya ve SıyasıLere bu konuda maLZeme oLmamaK Gerek.. Ve örümcek kafalarada...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ben bu konuya yorum yazdıgımı sanıyordum buna benzer bir konuya baska biryerde yorum yazmıstım aynı yorumum u burayda yazıyorum... NUFUSUNUN %99u MUSLUMAN OLAN BİR ULKEDE 18 YASINDAKİ GENC KIZLARIMIZIN EĞİTİMİYLE İNANCI ARASINDA İKİLEMDE BIRAKILMASINI DOGRU BULMUYORUM.. MEDYAMIZ GİDİP İRAN'I AYIPLIYOR BAŞÖRTÜSÜ TAKMAK ZORUNLU DİYE AYNI AYIBIN TERSİNİ TURKİYE YILLARDIR YAPIYOR...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]