emek verilmiş çalışmalrr
Printable View
emek verilmiş çalışmalrr
Yardım Kampanyası
Sunduğum ilk fotoğraf arşivimde bulunan o masum köy çocuklarını görüp etkilenen istanbuldan bir grup üniversiteli öğrenci yardım kampanyası başlatmışlar..
bana pm (özel mesaj) atıp topladıkları kırtasiye malzemeleri, giyim kuşam yardımlarını adreslere teslim etmem için telefon ve adreslerimi istemeleri üzerine bende kendilerine verdim.
amacım çektiğim fotoğrafları beğeninize sunmak, takdirinizi almaktı.
ama nerden nereye geldik...
yardımların elime ulaştığında ve benim toplanan yardımların götüreceğim köy çocuklarının yüz ifadelerinin değişmesi kanaatindeyim..
çacuklar da elimi dolu görünce inanıyorum ki en az benim kadar sevineceklerdir..
Başta; bu kampanyayı başlatan ve yardımlarını esirgemeyen üniversiteli öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum.
Derslerinde Allah (c.c.) zihin açıklığı versin, Tuttukları altın olsun. Allah herkesten razı olsun...
Saygılarımla
DeRBeDER
sevindirici bir haber derbeder
yapılan hiç bir işin boşa olmadığının kanıtı gibi
bir fotoğraftan neler doğuyor çok sevindim :1:
guzel fotolar emeğine sağlık derbeder
derbeDEr eliNe saĞlık sÜper, hePsİ birbiRİnden muhTeşem göRünüYoR...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bilir kişi: Botan vadisi bilir kişi kamera karşına geçmiş anlatır TV başındaki seyircilere canlı canlı. hemde "Üstadın kalesi" tepesinden.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Eski günler: Aralarında benim de olduğum bir grup dost toplanmış tatvanın adil cevaz bölgesinde bulunan van gölü kıyısında yüzdükten sonra yorgunluğumuzu voleybol maçı yaparak atıyorduk üzerimizden.. ama anlaşılan o ki bu mutlu kare fotoğraflarda kaldı..
Ayrılık: Ayrılık yakalamıştı ensesinden gözleri yaşlarla dolmuştu. oda artık benim gibi yapayalnızdı. ben karanlık odamda. o ise dar sokaklarda...
Kaçma: dur gitme, dedim ama sen bana aldırmadan çekip gittin kayaların en dibine.. benim maksadım seni öldürmek veya canını acıtmak değildi.
benim maksadım sadece seni daha yakından görebilmekti...
Geç kaldın: O farklı pozlar yakalamaya çalışırken saatlerce. ben çoktan alacağım pozu almıştım :)
Çiçek Sarayı: Yorumsuz...
Evliyalar Diyarı : Yolllar Evliyalar diyarı olan İsmail Fakirullah Hz. ve İbrahim Hakkı Hz.Türbesinin bulunduğu Tillo'ya Çıktı. Türbeleri ziyaret edip Dualar ettikten sonra yolumuza koyulduk ama öncesinde kapı önünde duvarda asılı olan O müberek Evliyaların Hayatlarının yazılı bulunduğu tabelayı çekmeden duramadım.
Sahipsiz : Çok eskilere dayanan bir cas ev gördük camları kırık kapısı bozuk. araladık kapıyı ve daldık yavaş adımlarla içeriye. tozlu odaları gezinirken bir tabloyla karşılaştık. eski arapçayla 'altın'dan yazılmış bir yazı!..
Siirt Ürünleri: bu genç ve güzel kızımız Siirt ilinde gerçekleştirilen bir konser gecesi öncesi Siirt ürünleri olan Bıttım sabunu ve Pervari Balı'nı tüm Türkiye'ye tanııtmak amacıyla kameralar karşına geçmişti. güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi de başarmıştı..
Hastasıyım: Motor tutkunu o.. duyduğu her motor sesinde offflar çekip hüzünleniyor. neden mi?
Çünkü; o hep bir motor sahibi olmak istemiştir ve teselliyi kaldırım üzerinde park halinde bulunan motora binmekte bulmuştu...
Gideceğim: Dün gece seni arayıp bu şehirden uzaklara gideceğime söylemiştim.. işte; o gün geldi çattı ve gidiyorum o büyük şehir istanbul'a... acılarımı bu topraklara gömerek gidiyorum iki gözüm, ayrılığı öpüyorum alnından ve seni terk ediyorum... (Modelim Beddua'ya En derin teşekkürlerimi gönderiyorum.)
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<BİTMEZ>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
o kadar yol gittin...
o kadar çektin...
hiç mi yorulmadın...
Derbedere
Seni can-ı gönülden tebrik ederim. Kısa sürede kesp ettiğin fotoğraf mesleğini bayağı iyi beceriyorsun. Bu meslekten öte hobyy.
Yeni yeni güzel yakalayacağın karelerii bizimle paylaşmanı beklerim. Sakın unutma sakın "Kadrajı" iyi ayarla....
Selam ile.... :104:
emeğine yüreğine sağlık
değerli abim sizinde destekleriniz çok oldu..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : edebali
Derbedere
Seni can-ı gönülden tebrik ederim. Kısa sürede kesp ettiğin fotoğraf mesleğini bayağı iyi beceriyorsun. Bu meslekten öte hobyy.
Yeni yeni güzel yakalayacağın karelerii bizimle paylaşmanı beklerim. Sakın unutma sakın "Kadrajı" iyi ayarla....
Selam ile.... :104:
size de çok teşekkür ediyorum...
ve bu altın değerindeki bilgilerinizi kulaklarıma küpe olarak taktım..
sağolun varolun..
ışığınız bol olsun..