o deli adam oturmazdan evvel orası Siirt'in Askerlik Şubesi idi. Şehrin tüm resmi kurumları da orada bulunurdu zaten. Bu evin tam karşısında SİİRT GAZETESİ ve MATBAASI yer alırdı.
Eskiler bilir.
o deli adam oturmazdan evvel orası Siirt'in Askerlik Şubesi idi. Şehrin tüm resmi kurumları da orada bulunurdu zaten. Bu evin tam karşısında SİİRT GAZETESİ ve MATBAASI yer alırdı.
Eskiler bilir.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Aslında yaptığım bu çalışma çok şey anlatıyor.
ismi ni koydum bu fotonun.
ama,
yorumsuz bırakıyorum.
saygılarımla..
DeRBeDeR tebrik ederim çok hoş çalışma olmuş. Gözüme çarpan bazı eksiklikler var onları söylemek istiyorum. Öncelikle ışık ve gölge uyumunu sağlamak açısından öndeki iki kişinin solda değilde sağda olması ve yönlerinin ters çevrilmesi daha iyi olur. Birde mavi elbiseli çocuk evin gölgesinde olmasına rağmen ışık çocuğa önden geliyor. Aynı durum öndeki çocuk için de geçerli yani öndeki çocuğun yönün ters dönmesi gerekiyor. Son olarakta ev ile yol arası tam olarak birbirinden ayrılmamış gibi geldi bana. Yani bulanık olmuş, evin o bölümünü daha keskin hatlatla yoldan ayırmak daha canlı bir görüntü oluşturur. :4: :154:
Bu güzel olmuş bravo..
güzel olmuş
emegınıze saglık
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu daha çok "eski siirt evlerine ölüm " başlığına hitap ediyor gibi :)
yaşadıklarınımı zannettinAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : MeturhaN
bu daha çok "eski siirt evlerine ölüm " başlığına hitap ediyor gibi :)
gerçekler acıdır