hiçbirşey almam ...çünkü sevgililer günü benim için saçma
Printable View
hiçbirşey almam ...çünkü sevgililer günü benim için saçma
hanım ağa maalesef bende seninle aynı kaderi paylaşıyom...sevgilisiz bi sevgililer günü daha geçecek....Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : HaNıM aGa
sevgilim yokki alim yaw bu seneye de sevgilisiz gircem bir 14 şubatada sevgilim olsa dua ederdim :39:
ama erkeğe ne gider bilmiyomki ama alınırsa kazak gömlek parfüm falan gider heralde :219:
şahsen ben olsam güzel bi altın isimlik alırdım....
ben ona kalbimi verirdim o en güzel hediye olurdu ben hediye istemezdim yanımda olsun yeter bence :208:
Ne Yazıkki bu Sevgililer Günündede yanLızlıkların adamı olarak çalışacam Sevgilim olsaydı eğer ona Sadece sevgililer gününe özel bir hediye almazdım Çünkü Sevgini belirtmek için Sadece birgün hediye alınmaz Seven insan her daim hediye almayı göze alır;)
ben inan mıyorum öyle seylere o yuzden bişi almazdım yani ınanmıyorum derken boyle gunlere inanmıyorum sırf mallarını satmak için boyle gunler çıkarıyolar :)
bır öpüçük yeter :75:
ben çok özel ve güzel bir şey aldım sevgilime birazdan gidip verecem :P
Saat ve T-short almayı düşünüyorum.
eğer olsaydı ona küçük bi kutu hazırlardım...içine küçük yeşil kağıtlara içimden geçen enözel cümleler yazardım...ve ona tanıştığımız tarihli bi yüzük alırdım swachtan...:):)
bir demette papatya beraber verirdim kendisine...daha ne yapim..:)
eğer olsaydı ona alacağım hediyeyi o göre alırdım olmadığı için verecek bir cevabımda yok