bizide alırsanız seviniriz ama gercektende daha 15 gün var .... güzel bişilerin olacagı kesin
bizide alırsanız seviniriz ama gercektende daha 15 gün var .... güzel bişilerin olacagı kesin
İzLeMeYe GeLıRıZ PROTOKOLIN ONENDE YER ISTIYOM AMA
ben yarınki idmana gelecem ama izlemek için...maalesef bu akşam ufak bi sakatlık geçirdim...
:13:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : crazy_ette
ben yarınki idmana gelecem ama izlemek için...maalesef bu akşam ufak bi sakatlık geçirdim...
oynamayacan mı bak ayıp ettin kuzen walla :)
yok be akşam...idmana giittik salona...orada ayak baş parmağıma darbe aldım...idmana gelirim sadece izlemek için ama...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
Alıntı:
yok be akşam...idmana giittik salona...orada ayak baş parmağıma darbe aldım...idmana gelirim sadece izlemek için ama...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
ilk günden mi kendini sakatladın...
sen bi daha gitme en iyisi... :257:
geçimiş olsun bu arada canım !!!
Ben Basket bilmem valla üzüldüm bak simdi, sahada sizi yalniz birakicam :d isim olmasa izlemeye gelicem .. hep destek tam destek Siirtliler Board Oley Oley :D
Simdi basket olunca ne dicezz. Goooool mu yoksa :D
umarım işim olmaz orda olurum :19:
sensiz bir maç düşleyemiyorumAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SeHZaDe
eskilerdensin sende ustamızsın :161: :93:
HAdi hayırlisı ya pek nete giremediğimiz için kimse haber vermiyor:(( umarım bizide oynatırsu-ınız ..