ayaklarınıza sağlık.
çok özel kareler gerçekten.
Printable View
ayaklarınıza sağlık.
çok özel kareler gerçekten.
bende bu şirin evde doğdum ve bu resimleri gördüğüm zaman gerçekten çok duygulandım bu resimleri bizimle paylaştığı için derbeder kardeşime çok teşekkür ediyorum. eline, emeğine sağlık kardeşim.
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : farukergun
bende bu şirin evde doğdum ve bu resimleri gördüğüm zaman gerçekten çok duygulandım bu resimleri bizimle paylaştığı için derbeder kardeşime çok teşekkür ediyorum. eline, emeğine sağlık kardeşim.
Maşaallah Bu tarihi ev ne kadarda kutsalmış meğer...
Kimler bu evde doğdu. limler yaşadı, kimler göçtü..
Bu kadar anlam kazanacağını bilseydim daha çok kareler alıp sizlerle paylaşırdım.
İnşallah en kısa zamanda tekrar gidip daha detaylı bir şekilde fotoğraf kareleri alır paylaşırım...
Asıl büyük teşşekürü ben ederim faruk dost...
amacımız sadece Sevgi köprüsünde dostça ilerlemek..
WALLA BENİM ARKADAŞIN EWİ ORASI TİLOLULAR TANIR RIZA SAMSUR DİYE BİRİ
valla sayenizde evin gecmisini ögrenmis oldum kimler dogmus büyümüs dedemin evinde inanmayacaksiniz bende orda büyüdüm o evde 18 senedir dedemkaliyor meyerse tarih kokuyormus ögrenmis oldum.
en bastaki resmi kastediyorum diyer resimler hemen yanindaki evin resimleri cok eski bir bina ve neredeyse yikilmaya yüz tutmus duvarlari zor direniyor bi 10 sene ya dayanir ya dayanmaz.
çok güzeldi paylaşım içinb teşekkürler
gecen sene gittiğimde ilk resimdeki eve gitmiştik...
izledigim her karede bır tarıh her tarıhte bır anı her anıda bır ozlem yasadım bu işlevde emegi gecen herkese sonsuz şükranlarımı sunarım ben de resımdeki evin icınde dogan bır bırey olarak özdemir sayadına mensup surur ozdmir olarak bunu izlemek burda gormek bır onur oldu şahsen bu bir anı bır tarıh bır ozlemın ifadesi dirsenı sevıyorum ey dogdugum dıyar yuksek ruhun tek alemi canım tillo sana ve evlıyalarına selam eder rabbımden senı gormeyı nıyaz edıyorum saygılarımla
Hocam farkı farkettiren Sitemize öncelikle hoş geldin..
Siz ve sizin gibi değerli Tillolu hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyorum..
İstanbulda bulunan Bütün Siirtli, Tillolu ve özellikle Özdemirler ailesine kucak dolusu sevgi ve selamlarımı gönderiyorum esen kalın...