çok iyi olur ya valla sıkıldım şu son resimlere bak siirtin delileri bölümüne eklenecek kadar kötü :(Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
ben hazırım abi. ne zaman ve nerde istersen.
Printable View
çok iyi olur ya valla sıkıldım şu son resimlere bak siirtin delileri bölümüne eklenecek kadar kötü :(Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
ben hazırım abi. ne zaman ve nerde istersen.
bende senin daha görmediğin başka fotoların var.
onlarıda yarın bu konu altına sunacam bide onlara bakarsın abi.
evet ya sende bi sürü resmim var istenmeyi unutuyorum hep. aslında sen beni eklesene mailimi görebiliyosundur
ben yarın uğrarım radyoya abi. :D
hem fotolarını hemde şarkıları cd de getirim sana...
sana cd borclanacaz :D neyse radyoda 50 lik paket var zaten gel beklerim
vayy bee ne gündüüü resmi gördümde o günkü halim aklıma geldiii..... deymeyenler için ne haller düşmüştükkk... resime bakarmısınınzz gülmüşüm ama sahte gülücüklerr onlarr..
keyflerı surmusler :S
Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
KOSo yenı gordum bu yazını hyrdr ne oLDu Sorun ne .?
abi sorunn yok halim den söz ediyordum kızdan öz ediyordumm kiz için ne hale düşmüştümm diye fotıyu görünce o günler aklıma geldi yoksa hiç bir sorun yokk abi... canın saglıgıızzz........Alıntı:
SiYah'IN M@Temi Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çok güzel yapmışım be :DAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]