Herhangi bir sorun olmazsa gelmeyi düşünüyorum. Bu yüzden dönüş saatini önceden bilmekte fayda var.
Printable View
Herhangi bir sorun olmazsa gelmeyi düşünüyorum. Bu yüzden dönüş saatini önceden bilmekte fayda var.
Tillogençliksporda oynanacak oyuncuların isim listesi:
1. Kaptan = Hakan
2. Forvet= Bedredin
3. Orta saha= Hemmo
4. Ortasaha= Veçço
5. Defans= Serko
6. Kaleci= nefesimsin_mse
maynaqlarsporda oynanacak oyuncuların isim listesi:
1. Kaptan = ZircoN
2. Forvet= Esmer
3. ileri= ette_ceza
4. Ortasaha= ulash
5. Defans= Uğur
6. Kaleci= Hüseyin
her iki takımda eşit durumda tüm arkadaşlara iyi eglenceler...
iyi olan kazansın !
ben gelecegım ınsallah sampıyon olarak donecegızz
inşaallah güzel bir maç olur şimdiden başarılar
ben gelemıyecem arkadaslar simdiden ozur diliyorum
manyaklar takımına basarılar
Arkadaşlar Pazar günü hava oldukça güzel olacağa benziyor. Efsane arkadaşımız da bugün gelebilceğini belirtti.
Piknik ve maç için herşey ayarlandı gibi. Ücret konusuna da takılmamanızı ümit ediyorum. Netice de sponsorsuz bir etkinlik ve kahvaltı ve öğle yemeği ayrıca yol masrafını hesaplarsak (gidiş-dönüş 3 ytl) 5 YTL oldukça cüz'i bir rakam.
Allah bir mani vermezse Pazar sabahı Büyük Otel önünde toplanacağız (Tillo Durağı). Bir minibüs tarafından doğruca Kaleye çıkacağız.
Yanınızda futbol topu, cep telefonu, sedir, abur cubur, çerez merez, fotoğraf makinesi ve kamera getirebilirsiniz.
Bu etkinliğin amacı her zaman olduğu gibi önce kaynaşmak ve dostluğu pekiştirmek. Tillo'da yapılacak olan maç ile birlikte güzel vakit geçireceğiz. Yeni dostluklar edineceğiz. Siirt'in en büyük Kültür Hazinesi olan Tillo'yu okuyarak değil gezerek tanıyacağız, görüntüleyip tanıtacağız. Gördüklerimizi yaşadıklarımızı yazacağız ve anlatacağız.
Kale'den Botan Vadisinin sisli görüntüsüne baktıkça uçurum korkusu bizi saracak ve belki de çoook uzaklara gideceğiz. O tertemiz havayı ciğerlerimize çekip derin bir of çekeceğiz. Hemen az ileride Rasıl Hacar'a bakıp "daha geçenlerde oradaydık" diyeceğiz.
Gelecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür eder, hayırlı gün geçirmelerini dilerim.
Not: Geçen gidişimizde Cennet Cehennem mağaralarını görememiştim. Bu kez Allah kısmet ederse oraya gitmek istiyorum. Programı düzenleyen arkadaşlardan ricamdır.
zaten ben her hafta ordayım ama pazararılarla ılgılencegiz cok iş var herkese ii eglenceler
not:admınım cennet cehennem cok guzeldir bende tavsıye ediyorum
Tillo'lu Site üyelerinden Hakancuk ve bedredin kardeşlerim bize orada rehberlik yapacaklardır.
o güzzel mekanları gezdirip tarihi binalar ve evliyalarla ilgili geniş bilgi vereceklerinden eminim.
İnşaallah bizi cennet, cehennem ve dünya tasvirinin bulunduğu mekana da götüreceklerdir.
Kendilerine bizleri ağırlayacakları için şimdiden teşekkür ederim.
Hersey iyi güzel ama ben daha öncede belirtmistim pazar günü olursa aranızda olamayacam diye.. Yarın Gece Son olarak yazacam gelip gelemeyecegimi buyuk bı ıhtımallede gelemeyecem ama durum deısırse gelecem.. gelemesedem ıyı eglenceler ve mactada basarILAr..