tşk ederim yaşıyınca çıkıyo böyle şeyler:(
Printable View
tşk ederim yaşıyınca çıkıyo böyle şeyler:(
aşk bence ölüme kadar sevmek tir !!! her dakka sevgili değiştirerek aşık olunmaz !!!
iki farklı aşk fardır
illahi aşk sonsuz ve aşkların en guzelidir onda pervane gibi olmaktır
diğeride iki farklı mum olupta tek ışık vermektir kays gibi mecnun olmak leyla olmak
sahi leyla ilen mecnun demişken hangisi daha aşıktı aşkı yüüznden mecnun olup çölere düşen kaysmı yoksa aşkını içinde gizleyen çölere düşüp mecnunu arayan leylamı.
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : çatlak_kız
arkadaşlar size göreaşk nedir bana göre ben aşka falan inanmıyorum artık hepsi ya bir iddda uğruna çıkıyolar ve ya başka bir yüzden bana göreaşk eskide kalmış bir masal peki sizin için ne?ve ya ne ifade ediyor aşk....
aşkı Bence aŞktan Çekene Sorman lazım (:
beLKi o Zaman seni AŞK ' tan Sogutur.. :206:
Aşk, iyi geceler öpücügünü uzun tutmaktir. Beklentidir.
Aşk, delicesine flört ederken yanindakinin hiçbir sey yapmama hakkini teslim etmektir. Saygidir.
Aşk, zaaflariniz oldugunu ortaya çikarir. Kabullenmektir.
Aşk, simdi zamani degil diye beklemeyi bilmektir. Sabirdir.
Aşk, saçlarda baslayip topuklarda biten bir gezintidir. Kesiftir
Aşk, Seviselim demeden sevismek, yanindakinin ne istedigini bilmektir.Anlasmaktir.
Aşk, baglandigini sandiginda, karsindakine hayir deme sansini tanimaktir.Inceliktir.
Aşk, korumaktir. Sorumluluktur.
Aşk, ciddi bir tokalasmayi kikirdamaya dönüstürmektir. Mizahtir.
Aşk, durma yoksa seni öldürürüm lafini duymaktir. Şehvettir.
Aşk, evinizdeki her seyin yerinin degistirilmesini kabullenmektir. Teslimiyettir.
Aşk, sevgilinizin ne oldugunu bütün çiplakligiyla görmektir. Gerçektir.
Aşk, saatin kaç oldugunu bilip aldirmamaktir. Nesedir.
Aşk, sizi kucaklayan kollarin, gittikçe daha çok sarilmasidir.Mutluluktur.
Aşk, gecenin bir vaktinde sen uyu, benim gitmem gerek dediginizde,uyanik kalip seni biraz daha görmeyi tercih ederim cevabini almaktir. Sicakliktir.
Aşk, tanidiginizi zannettiginiz insanin yeni yanlarini kesfetmektir. Tazeliktir.
Aşk, uyandiginizda rüyanizi yaninizda bulmanizdir. Düslerin gerçek olmasidir.
Aşk, kocaman yatagin üçte birine sikismaktir. Yakinliktir.
Aşk, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir. Güvendir.yatagin üçte birine sikismaktir. Yakinliktir.
Aşk, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir. Güvendir.
Aşk, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektir.Kaderdir.
Aşk, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir. Derstir.
Aşk, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir. Uyumdur.
Aşk, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektir.Kaderdir.
Aşk, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir. Derstir.
Aşk, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir. Uyumdur.
Aşk, pencereden disariya baktiginda kiminle oldugunu hatirlamaktir. Düsüncedir.
Aşk, rüzgarin agaçlarin arasinda dolasirken çikardigi sesi dinleyip sevgilisinin yaninda olmadigina hayiflanmaktir.Yalnizliktir.
Aşk, asla anlatilmayacak hikayelerdir.
aşk budur işte budur.....
aşk bir salaklıkır aşığım diyen biride aşktan daha salaktır çünkü aşk diye bir şey yoktur