-
Ben Bu Siteye Üye olmadan önce internet pc vs. Hiçbir alakam falan yoktu hiç birinden anlamazdım hatta bazen alay konusu bile oluyordum bilmediğim için Ve Siteye Üye oldum Üye olmamın ilk Günü Saolsun RaHaN Ve ZIRCON Abilerim gelip beni İş yerimde Ziyaret ettiler ve çok hoşnut kaldım Sİteyi takip ederken boşmu KAldım Hayır Hem çalışıp hem siteyle ilgileniyordum Aile oratmını önceden bilmiyordum ama Sonradan benide aralarına alan Abimlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum onlarsayesinde az dahi olsa Bilgisayar,Programlama,Coreldraw,photoshop ve En önemlisi Flash dersini görüp bişiler başardım.Bu sitenin Adminlerinin üzerimde büyük Hakları var Onlara Sonsuz Teşekkürlerimi sunuyorum.ALLAH izin verirse bu gecemizde Sizlerle beraber olmaya çalışacam Şimdiden Sabırsızlıkla bekliyorum Biliyorumki Bu Gecemizde Çok Güzel Geçireceğiz.
ÖZBEY Not=Biz Bİr Aileyiz bizi ayırmak isteyenler oldu ama Biz birbirimizi bırakmadık ve dimdik yolumuza devam edecez.
Yaşasın Siirtliler-Board Ailesi
-
İlk Zırcon bu adresi yollamıştı o zamanlar pek aldırmamıştım siirt ve ben napcamki dedim kardeşime e dedim kırılmasın gireyim ismimiz olsun ..
O giriş hala buralarda duruyoruz iyikide gelmişiz iykide görmüşüz yüreğimize yürek kalbimize kalbilik katıldı arkadaşlık dostluk kardeşlik hepsi en üst safhada hiç değişmeden günden düne artarak devam etti.
Çok güzel yürekler tanıdık kaybetmemek umudu ile sıkıca tutunduk elleinden yanlarındayız çokta mutluyuz bu durumdan...
Karşılıksızlık nedir işte bu adreste istersen bulabiliyorsun güvenme duygusunu tabi nasıl aradıgına baglı ..
Kah üzüldük kah güldük ama değişmeyen tek şey ve değişmiycek olan dostluklarımız ..
Buralardayım elim yettiğinde gücüm oldugunda buralardayım bir kenarda bekliyoruz hiçte gitmeye niyetimiz yok..
İyki varsınız herkese ama herkese sonsuz teşekkürler ...
Bursadan sevgilerle..
HAYAT....
-
Bazı Arkadaşlar İçin Çok Üzüldüm.. Ama ben Sizin Yerinize Gecede 2 Gebek Atarım Fotolarıda Buraya Koyarım:) KEşke Herkez O Gecede Olsa...
-
-
Bir zamanlar takıldığım bir int. cafe var idi. Genelde arkadaş çevresi olarak oraya takılıyorduk.
Rohan abi sürekli gelir gider ama ne yaptığını ve amacını pek anlamazdık :) . Öylece ona bakar sessizce onu dinlerdik.
İlk MODERATÖR Olduğum günü hiç unutmuyorum. :) Unutulur mu ? :)
O zamanlar Şiirler yazardım birazda güzel yazı felan. Bunları fark eden Rohan abi beni o bölüme MOD Yapmıştı. Aslında herşey o anda başladı...
Ve gördüğünüz gibi şu an burdayım. Yıllar çabuk geçiyor. Eğer Siirtliler-Board olmasa idi eminim ki şu an Siirt te bile olmazdım.
Bu Sitenin bana kazandırdıkları ile şu an ayaktayım ve ayağımı öyle bir sert bastım ki yere artık deprem olsa sarsılmam herhalde :) .
Sitemize gelen veya gelmeyen Değerli üyelerimize Sonsuz Teşekkürlerimizi sunuyoruz...
3. Yıl Kutlamamızda bizlerle beraber olamayan arkadaşlar adına şimdiden üzüldüm.
Herkese İyi Eğlenceler Arkadaşlar. Bu Konuya yazılanları takip edin derim. Bu sayede nerde ne olacağını Sizlere iletiriz...
-
Sitenin iLk yıLında üye oLmak nasip oLmustu....Cok ama cok güzeL seyLer yasadım burda...Yüregi cok temiz insanLar tanıdım.. Bi an ne oLduysa kopmak durumunda kaLdım ama siteyi hep uzaktan takip ettim...İns bu etkinLikte orda oLabilirim...
Daha nice nice yıLLara SİİRTLİLER-BOARD aiLesi
-
walla rohan usta iyki bu siteyi kurmuşsun çook tşkler.....
-
gene bu sene iş nedenıyle geliyecem ama aranızda olmasamda şimdiden kutlamının süper geçeceni tahmin ediyorum şimdiden 4.yıl kutlar tüm arkadaşlar sevgilerimi yolluyorum
-
Ramazan ayında toplanan ve dağıtılan yardımlar.
Şirvan Köylerine götürülen yardımlar.
Gençlere iş bulmak, iş imkanı yaratmak.
İşi gücü bırakıp burada birşeyler paylaşmak.
Yeni sitelere destek.
Televizyonlara çıkmak, gazetelere haber olmak.
ve Şelale'deki Siirt konulu toplantıda uydu aracılığıyla Tüm Dünyaca izlenmek.
Hedef belli; DURMAK YOK, YOLA DEVAM...
-
Hadii Hayırlısı :)
Boş Durmak bize yakışmıyoo :P