ben ilk sundugun öneriyi yaptım oldu, tskler .
Printable View
ben ilk sundugun öneriyi yaptım oldu, tskler .
Bunların Hiç birini Yapmaya gerek Yok Ben yazdıgım Gibi Giriyorum youtubeye Ama ynede tskler Paylastıgın ıcın
Youtube için gün geçmiyor ki yeni bir öneri\program daha çıkıyor.İşte Youtube ve benzeri siteler için alternatif bir program daha...
Bu programın en güzel özelliği tamamiyle ev kullanıcılarına ait olmasıdır.Yani dns ile falan uğraşmaya gerek yok.Kur programı, aç Internet Explorer, Mozilla Firefox veya Opera'yı, gir Youtube'e veya diğer yasaklı sitelere.İşte bu kadar...
Programın çalışma mantığına gelince tabiki de host dosyası üzerinde değişiklik yapıyor.Ve VGA'yı devre dışı bıraktığını da duymuştum..
.
Program ayrıca Youtube'e ait 2859 IP adresine size tam erişim sağladığını iddaa ediyor.
Programın sağladığını iddaa ettiği şeyler :
-Yasaklı Sitelere tam erişim
-Youtube ve Benzeri Video Paylaşım sitelerinden dosya indirebilme Dosya Yükleyebilme Hesap Yönetimi
-Link verilen sitelere tam erişim ve bu sitelere ait videoları diğer sitelerde görebilme
-Proxy ya da Dns lerle uğrasmadan direk ve zahmetsiz çözüm
-Her hangi bir programa bağlı kalmadan sadece bu yamayı kurmak yeterlidir.
Alıntı:
kanat56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
benim yöntemimle aynı sayılır. ikisinde de host dosyasından bişeyler değiştiriliyor. tek fark bunun program olması. ayrıca bunda istediğiniz yasaklı sitelere girebilirsiniz. ben indirmedim. paylaşım için tşkler
tşkler ibrahim 2.programı kurdum çalışıyor
harikasın
Alıntı:
!br@h!m Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
%100 çalışıyor.teşekkürler
rica ederim..güle güle kullanın :)
ArkadaşLar 0 Uuzun y0LLarın Hepsini Bırakın Şu LinkLe Uğraşmadan Direkt Pcnize İndirin Sonrada Winrar iLe Kurun Tamamdır :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bende yapam bunu sağolasın..:5::1: