o gun yemekteyız programında bahsedılmışdi
hakatten lezzetlı bır yemege benzıyo
Printable View
o gun yemekteyız programında bahsedılmışdi
hakatten lezzetlı bır yemege benzıyo
Dolma siirt'emi ait bilmiyorum ama siirtlilerin süper dolma yaptıklarını biliyorum hele bide acı oldumu tamam o zaman işte tadından yenmez : ) yenmez dediğime bakmayın hemde nasıl yenir...
bilorise giderken siirt arapların yaptıgı dolmayı ilk defa orda yedim gerçekten muhteşem yapiyolar+dolmanın sırını ögerendim:) sumak ve iki çeşit baharatla yapiyolar ve o iki çeşit baharatın adını sölemediler bana:)
ama dolmaları harika.yoksa ben açdım diyemi bana öle geldi dolmanın tadı:D
walla kendimi büyütmek gibi olmasın ama bende çok güzel yaparım ...cidden güzel olduğunu söleyen çok kişi war ispatlamamı isteyen warsa pm atsın bize buyursun....
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirt dolması
arapların yaprak şişesi güzell.... olsada yesem edirne'de hiç yapmıyolar keşke siirtte olsam....
inamın ben şahsen dolmadan nefret ederim
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
24 saat dolma önümde asla kaldırın şunu demem de kaldırmam da
en sevdiğim şey (yalnızca yemek olarak değil herşeyin içinden olan tek şey olarak) dolmadır ama siirt dolması; ohhhh bi de sumaklı sumaklı
canım çekti haa
şimdi benimde canım çekti yha biraz fazla pişmiş maydonozsuz ve soğansız dolma mis gibi xXD