sevgili kardeşim dilek yazınızda şeyh celalettinin akrabası olduğunuzu yazmışsınız merakımı bağışlayın bende kendisinin yeğeniyim sizi tanımak isterdim selamlar Ekrem YÜZER
Printable View
sevgili kardeşim dilek yazınızda şeyh celalettinin akrabası olduğunuzu yazmışsınız merakımı bağışlayın bende kendisinin yeğeniyim sizi tanımak isterdim selamlar Ekrem YÜZER
BEYLER ÇOK GÜZEL RESİMLER ÇEKMİŞSİNİZ TŞK ELLERİNİZE AYAKLARINIZA SAĞLIK BU ARADA SERCİİNİN ARABASINADA SAĞLIK Kİ HER ZAMAN GÖTÜRSÜN :):):):):)
ÇOK ENTERESAN .. AKRABA ÇIKARIZ ŞİMDİ :60: ÖZEL MSJ LA SİZE AKRABALARIMIZI YAZICAM..SELAMLAR..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Cont56
sevgili kardeşim dilek yazınızda şehy celalettinin akrabası olduğunuzu yazmışsınız merakımı bağışlayın bende kendisinin yeğeniyim sizi tanımak isterdim selamlar Ekrem YÜZER
Geçen Cuma günü Cuma Namazı için yolum Cerrah Camiine düştü. Eski günler geldi aklıma ve bir fotoğraf çektim ve kısa bir görüntü aldım. Baya değişmiş.
[youtube]10bc--sTd-M[/youtube]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nerde bu camii
bende bılmıyom bu camı nerdeee:))
Kazım Karabekir'in karşısındaki ara sokaktan girince solda kalıyor.
baya bi uzakmış yaaAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
Kazım Karabekir'in karşısındaki ara sokaktan girince solda kalıyor.
emeginize sağlık canlar :-)
allah kabul etsin diyelim abi....