Walla kendisinin misafirleri olduğu için yoksa o hep onlinedir...:)Alıntı:
Ezo Gelin Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Saygılar..
Walla kendisinin misafirleri olduğu için yoksa o hep onlinedir...:)Alıntı:
Ezo Gelin Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Saygılar..
Misafir mi?:eek:Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu kadar çokmu misafirleri geliyor siteye geldiğim günden beri sadece 2 defa karşılaştım:confused:
:DAlıntı:
Ben bu siteye üye olduğum günü hayal meyal hatırlıyorum ama ilk hatırladığım üyeler rohan, zircon, serci, sonnefes, berkant, brindarım, bad-dua, rami, ceymis, fatih yavuz, serdar 1453, tigerix ve aklıma gelmeyen yüzlerce aktif üye vardı eski günleri aramıyor değilim paylaşım süperdi şimdiki gibi galatasaray aşkına fenar aşkına gibi konular yoktu program yada faydalı paylaşımlar sunuluyordu.
Alıntı:
CITY OF ANGELS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
pardon benden alıntı yapmışsınız ve bana gülmüşsünüz ama sebebini anlayamadım:)
Biraz düşünmenizi öneririm.
düşünmek sorun değil düşünürüm vaktim çok ama ne için düşünmem gerektiğini hala anlamış değilim
Derbeder,Ette_056 , RoHaN , City Of Angels , Bbturkay, Eleman ,NyhaT zaten biliyorum
bunlardı.
benim dikkatimi bu sitede etteler çekti hepsini karıştırıyorum:D..o kadar çok larki :)hala bile karıştırıyorm..:D
ilk dikkatimi çeken esmer olmuştu. bide saat kulesi manzaralı avatarı.
ikl dikkatimi çeken RoHaN ve DeRBeDeR..olmuştuu