Allah seni bildiği gibi yapsın emi küçük hanım bide kendiini koysaydın çantaya çantrayı başkası taşırdı ne dersin..:D
Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Allah seni bildiği gibi yapsın emi küçük hanım bide kendiini koysaydın çantaya çantrayı başkası taşırdı ne dersin..:D
Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hııı çık üstede boğ bizi ..Alıntı:
Nefesimsin-Mse Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
istersen bide tepemize çık..
çok bunaldım offfffffffffff daral geldi bu kamyonda..:D
ama onlar benim herşeyim:D
o yüzden arkadaşlarım çanta değil bavul derler:D:D
eeeee haklılkar tabiide sen o bavulu nasıl kaybediyon:D
nasıl beceriyon anlamadım o kamyonda..:p
ya birisi aşağı attı galiba:D:D
senimi:D bavulunu mu?:D
hangi terbiyesiz o:p
bak sağda bitane siyah adam var o bindiğimden beri pis pis bakıyo ondan şüpheleniyorum:D:D
hiç çekemedi beni ve bavulumu:D
ee Altta da Ben boguldm ama biras ben uste cıkam sonra yıne yer deeğişiriz oke ablacım:DAlıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
birlikte nefes alsak olmaz mı be kardeşim..Alıntı:
Nefesimsin-Mse Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu kadar siyah adamın içinde ister istemez boğuluyo insan:D:D
yaa evet küçük hanım siyah adam çok ve ben onlardan çok korktum biride çok pis bakıyo beyaz olduğumuz içindir herhal.
ama Allahtan bnm kardeşim yanımda o koruyo beni sağolsun..:D