Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bende her 2 ay da bir giderim vana kartal abenin dedikleri dogru bence dogunun parisi bence van
Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bende her 2 ay da bir giderim vana kartal abenin dedikleri dogru bence dogunun parisi bence van
Gelin bunu tatlıya bağlayalım her ikisinede gdelim :D
Alıntı:
CITY OF ANGELS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hakkaten ya önce vana sonra urfaya gidelim üstümüze düşen neyse veririz yeterki kimsenin gönlü kalmasın
Slm ben güneydoğuyu hiç görmedim yerinizde olmayı çok isterdim.imkanım olsaydı urfa öncelikli olurdu malum daha ılımandır bu mevsim.
abi urfa !! bu soqukta van gitme konusu açılsada tuhaf olur..
urfa olursa seve seve maddi menevi herşeye warım. !
bende gelmek istiyorum...
arkadasLar uRFada sadece bıLDık yerler war we sadece balıklıgöl war ama Wan... bambaska guzellıklere sahip.. wan tercıhımdır.. bılgınıze...
ben gelemicem ama benim fikrim van çünkü güzel yerdir çok tarihi eserleri vardır gezilicek birçok yerleri var. Van benm memleketimde ordan biliyorum.:D
tabii soğuk havayıda hesaba katarsak şuanda baya soğuk olur ama bence değer.
yinede siz bilirsiniz..
size şimdiden iyi eğlenceler..
wanda akdamar edremit we tabikide iskele hımm bide kale ee tabi cumhuriyettede bi tur atarız... iskelede inci kefal yeriQ :) baLıkLıgöLDekı baLIkLar yiiLMio wana gidek hem Gewaşta canawar heykeLI war :) oraa gideq:D rehber olarım sıze
yahu önümüz kar kış hemen gidecek halinizde yok bayramdan sonra düşünülüyorsa cevval bir şöför iyi bir araba ve yolda bırakmıaycak zincirlerin yanı sıra bere ,eldiven, kar maskesi ve bilumum kışlık teferruata ihtiyacınız olacak yolda araba itmeler
hele hele bitlis deresine birde kar düşmüş se vay halinize bunun yanında rahvayı aşmak kuskunkurana tırmanmak var kar tipi soguk buz kesmiş göl iyi düşünün iyi vanı yaza bırakın ki tadını çıkarın ve vana gitmişken ahlata uğramadan dönmeyin ....
bence bayram sonrası orda hawa guzel olur cunku ben p.tesi döndüm wandan hawa gayet gzeldi urfa ya gıdecegımıze antalyaya gidek hehe:D