YAzık nyhat arkadaşımız kendisi verdiği halde sorunun cevabını bilmiyor...Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nyhat aklın nerde kalmış kendini toparla
Printable View
YAzık nyhat arkadaşımız kendisi verdiği halde sorunun cevabını bilmiyor...Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nyhat aklın nerde kalmış kendini toparla
Ne bilim Kimse tebrik etmedi de o yüzden bir de cvb vermeyince... acaba yanlış mı söyledim...:DAlıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yaa ölmüyo kerata:D:D
Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
walla Çoktandır cevabı buldum sen daha öldürmeye çalışıyorsun....
:D:D
YA Ölemi tebrikler:D bende bi kendim neyeyim demiştim ama başaramdım:)Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sen devam et vurabilirsen haber ver bize :DAlıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Adamın Resmni cıkardım duvarda ama vuramadım ezit dedim öldü::S:D
VURDUM VURDUM oLDÜREMEYİNCE ÇIKAYIM DEDİM EXİT BASINCA ADAM OLDÜ :) :) :) HEHEHE SONUNDA VURDUM
öyle kıvırıyorkiii adam adam değil sanki oryantelll:D