-
Bu akşam taziyeye gitme fırsatı bulduk ve gerçekten buz kesen soğuğa rağmen o kadar kalabalıktı ki, o kadar çok fatiha okuyan vardı ki; Allah rahmetlinin mezarına NUR yağdırsın.
Hala inanamıyorum, çok gençti ve geride gözü yaşlı bir kız çocuğu bırakıp, hepimizi terketti.
Sevinleri ve akrabaları tarafından son gününde yalnız bırakılmayan Fahrettin Abi'ye ALLAH (c.c)'tan rahmet diliyorum. Bu konuyu okuyan her arkadaşın Merhumun ruhuna bir El-Fatiha okumasını rica ediyorum.
-
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olur insallah. Yakınlarına da Allahtan sabır dilerim.
-
allah rahmet etsin. ailesine sabır versin.
mekanı cennet olsun.
-
bende hala inanamıyorum...fahrettin abinin vefatına yav..yeminle dün gece gözüme uyku girmiyodu...çok üzüldüm ya..geride kalan çocuna ailesine allah sabır versin..ben bu gece nöbetçi olduğum için taziyeye gidemedim...inşallah yarın akşam gidecem...allah gani gani rahmet eylesin...mekanı cennet olur inşallah...esmer kardeşim seninde başın sağolsun..yani hala inanamadığım bişey...
-
Saat 13.00'da Toplanıp Taziyeye tekrardan gidecez..
Bize eşlik etmek isteyen varsa ulaşsın lütfen..
Allah'ın rahmeti üzerinize olsun..
-
tmm derbeder toplanalım !
-
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet olsun. Yakınlarınada Allah Sabır versin.
-
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun... Abi Gerçekten Duyduğumda Çok Şaşırdım...:( Çok Üzüldüm...
-
ya artık gençler olmesın valla abım anlattı daha urfa donuşu gordük siirtte geldık oldugunu duyduk yuregim parcalandı valla ailesıne baş saglıgı dılıyorum
-
allah hepnızden razı olsun