İbrahim verdiğin Bu not Senin İsmini yazmasak olmaz Mı ???:)Alıntı:
!br@h!m Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
İbrahim verdiğin Bu not Senin İsmini yazmasak olmaz Mı ???:)Alıntı:
!br@h!m Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
olmaz :) istersen dene. belki olur :DAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yook Programı açarken senin ismin yazıyorda o yüzden...:D Kandırdın bizi....:D:DAlıntı:
paylasm ıcın tesekkur
benınmde bir sorum olacaktı bıldıgıme gore sadece 1 tane mp3 atabılıyoruz pekı 2 tane muzık atabılırmıyız 2 sıde slayta calsın biri bıterken dieride baslaımıs olur ole bir imkanımız varmı tsekkurler şimdiden
yaw ben yaptım telefona attım ama bolanık gösteriyor nedeni ne acaba
şimdiden tşk
telefonun markası ne ?Alıntı:
suçlu_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ewt 1 den fazla müzik yükleyebilirsin. şu an evde değilim. eve gittiğimde nasıl yapılacağını anlatcam ..Alıntı:
mesut_mutlu Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]