gerçektende çok güzel vede anlamlı bir seminerdi..
emeği geçen herkeze çok çok teşekkür ediyoruz..
özellikle berkay abimize sonsuz tşklerimizi iletiyoruz.
Printable View
gerçektende çok güzel vede anlamlı bir seminerdi..
emeği geçen herkeze çok çok teşekkür ediyoruz..
özellikle berkay abimize sonsuz tşklerimizi iletiyoruz.
evet ne yazık kı bitti keske biraz daha surseydi ozellikle berkay abi cook guzel ve etkileyiciydi kısacası saygı deger abimiz hayat okulunu okuyup kitabını tekrarlayanlardan... ve ayrıca katılan tum arkdaslarımıza milletveklimize iş adamlarımıza tek tek tesekkurlerimi sunuyorum...
konferansı gerçekleştiren siirtliler-board sitesi sakinlerine çok tşk ediyorum.Gerçektende siirtimiz için olumlu atılan bir adımdı.Aynı başarıyı ve etkinlikleri.görmeyi isteriz.Siz board üyeleri ne kadar istekli ve arzulu olsanız bizlerde sizin için elimizden gelen her türlü yardım ve desteği vermeye hazırız.Sayın başbakanımızın dediği gibi ''Durmak yok yola devam.''
sizler içinde bir slogan ..'' Susmak yok yola devam'' gazanız mübarek ola.... :))
zamanın kısıtlı, herkesin konuşmak isteyip de söyleyemediği, söyleme fırsatı bulamadığı bir platformda, çok sayıda katılımcının gelmesiyle gerçekleşen, Siirtli Gençler Siirt'i Tartışıyor konulu seminerimiz, bir ufak zaman aralığı dışında olağanüstü geçti. Benim için keyif vericiydi.
Bize (Siirtliler-Board gençlerine) desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen değerli şahsiyet, ve herkesin huzurunda kendisine çok teşekkür ediyorum, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu'un konferans salonunu bize tahsis etmesi, bizler için onur vericiydi.
Siirt AK Parti Milletvekili Afif Demirkıran, başka bir toplantıdan çıkar çıkmaz toplantımıza geldi ve konukların ısrarı üzerine konuşmacı kürsüsüne çıkıp, kendi gençlik yıllarına indi ve tavsiyelerde bulundu.
Siirt Kan Bankası Müdürü Yener Tanık, Siirt Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet EFE, Sizder derneği yöneticileri Yusuf Eldemir, Hifzullah Eryeşil, Siirtliler.Net yöneticisi Eyüp Güzel, İHA Muhabiri Zeki Kurt, Siirt Birlik Gazetesi sahibi Diya Yarayan, Siirt Gençlik evi temsilcileri İdris Tan ve yönetimi, Kaplan İnternet Cafe sahibi Vedat Kaplan, Mısır Çarşısı sahibi Cevat Kıngır, Uslular Gıda sahibi A.Cabbar Olgaç, Cumhuriyet İ.Ö.O. Müdürü, İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesi yönetim kurulu üyeleri M.Şakir Özmazı Cengizhan Başaran, Umut Gazetesi Yazarı Ayhan Mergen, Zaman Gazetesi Siirt Temsilcisi Ahmet Bedir, Siirt Gazetesi sahibi ve DP Siirt Bld. Başk. Adayı Ahmet Arıtürk, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo Hocamız Murat Özcan, Murat İletişim Murat Demirhan, Sualp Turizm Derya hanım, Eres Gıda Ltd.Şti. sahibi Eşref Erez, Saltanat Alışveriş Merkezi Mevlüt Erdoğan, Kocemanlar Gıda sahibi İsmail Koceman, Mustafa Nevzat ilaç firmasından Ömer Eren, Siirt Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Alican Tanık, başkan yardımcısı Mansur Arpacı ve daha ismini sayamayacağım çok sayıda genç ve dinamik Siirtli.
Çok kısa açış konuşmasından sonra sohbetimiz başladı. Gazeteci/Yazar İzzettin İçin gençlerle ilgili konuşmasına başlarken, rahatsız olduğunu ve buna rağmen yataktan kalkıp geldiğini belirterek, konuşmasını yaptı. Konuşmanın 5.ci dakikasında Milletvekilimiz Afif Demirkıran salona girdi. korumaları ve danışmanları eşliğinde salona giren Milletvekilimiz için herkes ayağa kalktı selamlaştı.
Ardından gelen istek üzere, selamlaşmak üzere konuşmacı kürsüsüne geldi. Gençlik yıllarından ve Siirt'in o zamanki sıkıntılarından söz etti. Nerden nereye gelendiğine değindi. Bunun üzerine söz hakkı isteyen ve soru sormak isteyen gençlere söz hakkı tanıdı. 2 saat olarak düşündüğümüz seminerimiz 3,5 saat sürdü. Gençler Afif Bey'i bulmuşken soru soralım dediler. Gençler sordu, Afif bey cevapladı. Lakin Siirtli olmadığı halde, içi Siirt sevgisiyle dolan Bekir Berkay Türkay hocamız, gerçekleri tüm çıplaklığıyla adeta haykırırcasına söyledi. Bunun üzerine kendisine cevap hakkı doğan Afif bey, seminerde siyasi konuşulmayacağına dair lafa başladığım için siyasete girmeyeceğim diyerek, herkese teşekkür ederek alkışlar arasında seminerden ayrıldı.
Oturuma 10 dakika ara verildi. Eres Gıdanın katkılarıyla katılımcılara mini bir sofra hazırlandı. Ardından tekrar salona geçildi. Herkes bu iş bitti derken, kısa slayt gösterimiz başladı. önce Siirt'in güzel yerlerinden bir kaç kare gösterdik. Ardından çok bariz bir sorunumuz olan İNEKLERİ gösterdik ve Sitemizin en büyük kampanyalarından biri olan İNEKLERE HAYIR yazılı çöp ve inek portlerini gösterdik.
Slayt gösterimizden sonra İzzettin bey, yarım kalan konuşmasını çok kısa bir şekilde toparladı ve sorulan ve cevaplanmayan bir soruya da kısaca değinecek, yazma konusunda tavsiye ve fikir belirtti. Gençlere bir ışık tuttu.
Rahatsızlığı nedeniyle salondan erken ayrıldı ve 2.ci konuşmacımız Bekir Berkay Türkay, günü kurtaran isim oldu.
Özene bezene hazırladığı slaytı ile, ayakta ve mikrofona ihtiyaç duyulmadan çok net ve kesin tavsiyelerde bulundu.
Bildiğiniz üzere Siirtliler-Board.net internet sitesi, reel yaşamda bir dernek çatısı altında toplanma kararı aldı. Berkay hocamız da biz gençlere faydalı olabilecek çok önemli konulara değindi.
Dernek nedir, dernek ne yapar, Siirt'in sorunları nedir, çözümleri nedir?
Bunları kısa cümlelerle ve hayatından örneklerle anlatan Bekir Berkay hocamız adeta hayat dersi verdi. Bol not aldığımız geceden şuanlık aktaracaklarım bu kadar.
Dernek başvurumuzu yapmamızın üzerinden 4 gün geçmesine rağmen, faaliyetlerimize başlamış bulunmaktayız. Boş işler peşinde koşan ve oturan bir dernek olmak yerine, Siirt ve gençlik faydalı ve aktf bir dernek olmak için kolları sıvadık.
Derneğimizin ilk etkinliğinde Siirt'in ve Siirt gençlerinin sorunlarına değinmek istedik ve amacımıza ulaştığımızı düşünüyoruz. Ayrıca salonda bulunan herkese bir mini anket kağıdı verdik. Kağıtta, Siirt'in ve gençlerin sorunları nedir ne gibi çözümler önerirsiniz diye sorduk ve çok güzel yazılar yazılmış. En kısa zamanda bu satırları da sizlerle paylaşacağım.
Gelen herkese en derin sevgi ve saygılarımla teşekkür ediyor, yeni etkinliklerde görüşmek üzere, herkese Allah'a ısmarladık diyorum.
Bu arada sayın Bekir Berkay TÜRKAY hocamızıda,istekli,arzulu ve samimi davaranışlarından dolayı tebrik ederim.nice Bekir Berkay Türkayların bizlerle oluşuna.
emın olma cunku oldu cok guzel bı etkınlık ve cok guzel bır semınerdı emegı gecen herkese cok tskur ederım devamlarını dılerım
katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Gelmeniz bizleri onurlandırdı.Alıntı:
Deryam Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
rıce edrım ne demek ben tskur ederım boyle bı etkınlıge neden oldugunuz ıcın gercı bu aksam numunelık tım ama dıyer arkadaslarada seslenıyorum katılsınlar ıyı ve guzel seyler elde edceklerıdırAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
böyle bir etkinlikte yar aldığım için mutluyum çok güzel şeyler konuşuldu siirt için önemliydi böyle toplantıların devamını dilerim
rohan abi gercekten coook guzel gecti ozellikle berkay abinin konusması hayli etkiledi hepimizi kendisine tekrar tesekkur ediyorum semınere katılıp bizlere onemli konuları anlatması anlatılmaz derecede mukemmeldi...