arkadaşlar bu bi dost macı olacak ve oynamayıda cok isterim ...oynayacak durumdayım arkadaşlar ...şimdiden EttE'lere başarılar dilerim :D:D
Printable View
arkadaşlar bu bi dost macı olacak ve oynamayıda cok isterim ...oynayacak durumdayım arkadaşlar ...şimdiden EttE'lere başarılar dilerim :D:D
eğer bu kadroyla çuliler kazanırsa saçımı sıfıra vururum yawwwwwwwww
kuzen bu bi dost macı düşmanlık yok aramızda ha sen oynamızın ha ben yada bi digeri ne fark var sonuçda oraya ette'ler olarak cıkıyoruzAlıntı:
batıkan_efe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
biliyorsun ette'lerde hepsi cok iyi oynuyor ve sitede cok ette var halı saha yetmez ve sen daha yeni gelmisin biraz zaman geçsin sende bi diger macta oynarsın benim yeri
tmm bu macı oynasın sonra sen oyna caylak üye
batıkan yanlış cümle kuruyorsun bizi çüli olarak degil ETTE olarak hitap et..biz o maça ETTE olarak oynuyacaz çüli olarak degil.
arkadaşlar kadroyu ben kuracam ve hemen hemen şekillendi zaten yakında açıklarım :D
Bizden fazla ses çıkmadığına bakmayın, biz de çoktan hazırız. Burada yazı yazarak değil, dışarıda spor yaparak hazırlanıyoruz.
Halı sahaların güçlü ve iddialı ekiplerinden, Siirtliler-Board'ın gülü ŞAWURAN SPOR, pazar günkü maç için hazırlıklarını tamamladı. :)
Tüm sporculara centilmence bir maç yapmaları temennisinde bulunuyorum.
centilmance olacak ama biz galip gelecez inşallah hazırlanmaya gelince biz doğuştan hazırız bu işlere abi:)
ettelerde bi forma atışması görüyorum :) crazy bu işe el at kadroyu açıkla fena olacak yoksa :)
her iki takıma da başarılar diliyorum,iyi bir karşılaşma olacak bence :) belki de seyirciniz olabilirim :)
iyi oynayan kazansın(dostluk dahilinde tabi) :)