Böyle Bir Derneğin Açılması Zorunluydu Artık ! Siirtliler-Board Gün Geçtikçe Yeni Projelere İmza Atıyor ! Buda Beni Çok Sevindiriyor ! Dernek Hayırlı Olsun En Yakın Zamanda Üye Olacağım ! Tşkler Rohan Abi !
Printable View
Böyle Bir Derneğin Açılması Zorunluydu Artık ! Siirtliler-Board Gün Geçtikçe Yeni Projelere İmza Atıyor ! Buda Beni Çok Sevindiriyor ! Dernek Hayırlı Olsun En Yakın Zamanda Üye Olacağım ! Tşkler Rohan Abi !
Derneğimizin web adreslerini almışlar!
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] :268:
Derneğimizin web adreslerini almışlar!
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] :268:
Trajikomik bir durum. yanakta patlayan şamar gibi. :14:
Derneğimiz Hayırlı Uğurlu Olsun
Kont,
Sen çok yaşa emi:p
Hayırlı olsun:))
hocam alemsin valla almışlar dediklerinde yazık dedim ama baktım zaten sen almışsın :) son dakika haberi gibi geçmişsin yüreğimize indirecektin vallaAlıntı:
bbturkay Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Cyber, biraz espiriden bir şey olmaz:p
hocam hayırlı olsun ...
Genel kurul toplanması gerekiyorsa bence biran önce Toplanıp kara alınsın.