-
Bebeğin fotoğraf kalitesi ile, arka plandaki fıstık katmanının fotoğraf kalitesi çok farklı.
Renk uyumunda sorun var. Parlaklık ve konstrat ayarlarını yapman lazım.
Düşünce olarak puan aldın benden. Ayrıca SİİRT'İN FISTGI yazarken, büyük i harfi yazarken Türkçe karakter sorunu yaşamazken, yumuşak g yazarken Türkçe karakter sorunu yaşamış ve G yazmışsınız. bundan dolayı eksi puan aldınız. ~ G harfinin üzerine her türlü çizgi çizilebilirdi.
Sitemiz kurallarına göre, açıktan mail adresi sunmak yasaktır. Resmi editlemenizi öneririm.
Sert eleştirdiğimi sanmayın, "eleştirin" dediğiniz için (kendime göre) gözlemlediğim hataları söyledim.
Bunları hiç yapamayanlar da var dersek; ellerinize sağlık. Yeni projelerde buluşmak üzere. Işığınız bol olsun.
-
bu resim sabah birden aklıma esti ve iş yoğunluda vardı 5 dk içinde hazırlayıp gönderdim adres konusu hakkında bilgim yoktu sağ olsun by_ex uyardı dedigim gibi aceleye geldi benim tasarımlar anlık geliyo o an yapmadımmı bi daha yapamıyom eleştirin için sağol saygılar....
-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Editlendi... Saygılar...
-
Immm Çok tatlı Allah Bağışlasın, Seval'i Güzel bir kareye almışsın tebrikler...
-
Allah razı olsun kardeşim tşkler...
-
Eleştiriler Hataların Aynasıdır...
-
Emegine saglık selahattin abi güzel olmuş..! esmer.karizma
-
tşkler kardeşim sağol saygılar...