dogum günün kutlu olsun AŞKIM:D
seni seviyorum iyi ki varsın...
bir demet maydanozu hak ettin........acı~tatlı her her saniyenin önemini bil ...
gülmek sana yakışırız...
Printable View
dogum günün kutlu olsun AŞKIM:D
seni seviyorum iyi ki varsın...
bir demet maydanozu hak ettin........acı~tatlı her her saniyenin önemini bil ...
gülmek sana yakışırız...
Maşallah bugün herkes sana doğum partisi yaptırdı.
Doğum günü pastası yiye yiye midende yer kalmadı :D
doğum gnn kutLu oLsun
Efsane_1907 doğum günün kutlu olsun kardeşim rabbim hayırlı ömürler nasip etsin inşallahurahman
ARKDAŞLAR COK AMA COK TŞK EDERİM GÜZEL DİLEKLERİNİZ İCİN DİLERİM ALLAHTAN HER SENEYİ SİZLERLE GECİRİM GERCEKTEN COK AMA COK MUTLU OLDUM
ÖZELLİKLE ASLAN REKLAM CALIŞANLARI SONSUZ TŞKLERİMİ SUNARIM BUGUN BANA Bİ SÜPRİZ YAPMIŞTILAR VE İŞ YERLERİNDE DOGUM GÜNÜ PASTA ALMIŞTILAR GERCEKTEN COK DUYGULANDIM VE ŞAŞIRDIM TEKRAR TŞK EDERİM HEPİNİZE İYİKİ VARSINIZ
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
way hainler pastayı bizsiz yediniz ha? aşk meşk olsun yha.... :p:p:p ha bu arada bir yıl daha yaşlanmanı kutladın ha bravo:p
dogum gunun kutlu olsun nıye bızım haberımız yoktu bılseydık senı kaleye gotururduk orda pasta yerıne cızbız yerdık.
Ette valla benim bile haberim yoktu zaten varlıgınız yeterli arkdaşlar ayıp ettiniz
azra siirte olsaydın sanada getirridik be :)
eywalla... yemiş kadar olduk:p tkrdn nice mutlu sağlıklı senelere...saygılar;)
sen yemesende olur yanı:D:D