Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çok teşekkür ederim çok mutlu oldum..
ellerinize sağlık..
çok sağolun.:)
Printable View
Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çok teşekkür ederim çok mutlu oldum..
ellerinize sağlık..
çok sağolun.:)
fidan siparişi olan başka biri varsa şimdi konuşsun ya da sonsuza dek sussun :p
:))))) fidan sayımz fazla dert etme hocam:)Alıntı:
Kont Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
evet kont'un uyarısıı kesinlikle dikkate alınmalı aksi takdirde 5 dakika snra titanic abimizi fidan siparişine son verilecek..Alıntı:
Kont Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
gelemeyen başka kim var:p
oh oh ne güzel. demek kampanya stokla sınırlı değilmiş. :)Alıntı:
hadi rose istanbulda burda olan diğer bayan arkadaşları bu tür etkinliklerde görmek ne zaman nasip olacak ...
çok yanlız kalıyoruz... bu tarz sivil toplum hareketleri sizsiz olmuyor bayanlar... herşeye kadir görünsek bile bizlerin bile yapamayıp beceremediğini sizler çok güzel ve yerinde hatta süsleyerek yapabiliyorken uzak durmanız haksızlık bişeyin ucundan az da olsa tutun be bacım bir kaç arkadaş bir araya gelirseniz bence bizden fazla işe yarar etkinliklere imza atacaksınız birinizden biri başı çekip örgütlese kızları fena olmıyacak derneğimizin bir yeniliği Siirte bir getirisi de bu olsun ..
haydi kardelenler meydana :)
o zaman burdan "Haydi Kızlar Fidan Dikmeye" kampanyasını başlatıyorum. :pAlıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:D:D:D:D:D:D:D:DAlıntı:
+
Titanick abi burdaki siirtliler içinde dik hahha :D İnşallah bizim için vardır benim için artı zeytin dalı dik ılerde mahsulunu alırız :D
Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ele başı ben olurum abi:D..
Çok haklsıında abi ne yapalım nasip olmuyor..
elimden geldiğince gelmek istiyor ve hatta çalışıyorum..
şayet bu yaz van'a gelebilirsem siirte muhakkak uğrayacağım inşAllah..
övgün içinde çok teşekkür ederim..
biz bayanlar süsü çok sevdiğimiz için fidanlarıda süsleyerek daha bir hoş dikeriz..
oda bizim ayrıcalığımız :) nasipse inşAllah geleceğim ve bir projenize imzamı atacağım:)..
Halen üyemiz olan ve bir çok etkinliğimize katılan 3 bayan üyeye ulaştım ve gelmek için hazır bulunduklarını sölediler.
IPEK, Deniz Yıldızı, Kezban..
Çok teşekkür ederim.