Ya Gözlerim çok yoruldu ama gene deydi. beyendigine sevindim
Printable View
Ya Gözlerim çok yoruldu ama gene deydi. beyendigine sevindim
Aman o güzzel gözlere bişey olmasın olursa valla kızların hali yaş...
way paşam uraştığına deydi helal oLsun daha fazla vaktin olsa daha güzel yapacağına inanıodum..o kadar az sürede bunları çıkardın ya Harikasın.
Neden kanka Benkim kızlarkim :D
O senin gözlerinin güzelligi kardeşim benim.Alıntı:
J3uRKe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Walla sen güzel göstermesen ben güzel göremem.:P
tşk ederim kanka gözlerinde keramet var.
çok isteyipte photoshopta bir türlü öğrenemediğim değilde araştırmaya üşendiğim illede birinin kısayoldan göstermesini beklediğim renksiz ve deforme fotoları canlandırmak konusunu çok iyi başarmış hatta kendi kendime bir foto ne kadar düzelir veya renklenirse ne kadar eskisine uyar sorusunun net cevabını vermişsin harika oluyormuş belkide sen harikalar yarattın
tanıdık bildik bu işle ugraşan arkadaşları artık daha fazla sıkıştıracam ... bi fotonun bu kadar değiştiğini daha önce görsem şimdiye bi şekilde en azından yapmak için hangi yolların izlendiğini öğrenirdim ...
teşekkürler esmer harika işler çıkmış ortaya
Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Tşk ederim O senin Gözlerinin güzelligi Tüm güzellikler senin gönlünce olsun.:1: