fener alır :))
Printable View
fener alır :))
tabiki galatsaray alır...
bence Galatasaray alır
Kim alır tahmin etmek zor ama Fenerbahçenin Galatasaraya her zaman yaptığını yapma ihtimali oldukça yüksek
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu benim lafım değil [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Genelde maçtan sonra teknik Direktörlerin sözleriydi..
Ama tebrik ederim GS yi !!
Sonuçta ikiside Türk takımı..
derbiye saatler kaldı:(
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
MAÇI FENERBAHÇE nin alacağı kesin:p
Evet Çekişmeli bi maç olcak ama....!..!..!
GALATASARAY A-L-A-C-A-K ...
Şimdi arkadaşlar her sene aynı şey oluyor gibime geliyor. Galatasaray Avrupa Fatihi oluyor ve yorgun ve bitap bir şekilde Fener'in karşısına çıkıp kaybediyor veya bir büyünün etkisi altındaymışçasına kaybediyor.
Bazen de birinci yarı kaybedip, ikinci yarı kazanıyor. Galatasaray'ın üstünlüğü tartışılmaz ama Fener'e karşı Galatasaray'ın galip gelememesinin bambaşka nedenleri var gibime geliyor.
Umarım bu devre Cimbom galip gelir. Ama galip gelmemesini istiyorum, çünkü namağlup olan Sivas Spor, tek başına liderliği sürdürüyor ve ilk kez bir Anadolu takımı 1.likle bitirecek bu ligi. Bu nedenle Centilmenlik Kazansın.
Gönlüm Galatasaray'dan Yana Ama Fenerbahçe Alır Diyorum !
Fenerbahçe kazanır