değerli kardeşim oturduğumuz yerden 3 defa Sübhannellah velhamdülillah vele ilahe illallah-u Allah-u ekber desek olmuyormu..
Printable View
değerli kardeşim oturduğumuz yerden 3 defa Sübhannellah velhamdülillah vele ilahe illallah-u Allah-u ekber desek olmuyormu..
bunun hakkında hiçbir bilgim yok abi, ama bildiğim kadarı ile secde ayetini okuyan ve duyan kişi'nin secde etmesi gerekiyor..Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yinede araştırmak lazım..
ben bir arkadaşlarıma sorarım, sizide haberdar ederim inşAllah:)
Ablacım varmı cüz okunmayann
üAlıntı:
HaYaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
olmazmı ablacım:)
şuan 7. hatimin son cüz'ü boşta ve 8. hatimimizin 15. cüz'ünden sonrası boşta..
kaç tane istersin ablacım:)
7 .cüz -30
8. cüz -26-27-28-29-30
Tamam canım..
tamam ablacım Rabbim hayrınıız kabul eylesin inşAllah:)Alıntı:
HaYaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kul feryad etmeyince Allah yardım etmezmiş..
2 gündür cüz dağıtamıyordum dünden beri maşallah cüz alan baya oldu..
devamı gelir inşAllah..
ve ablacım unutmadan 25 haziranda hatimlerimizi teslim etmeyi niyet ediyoruz bilginiz olsun:)
Tmm canım sen arada bana yaz abla cüzler diye olurmu ben bitirrim o zamana inşAllah ama sen yinedehatırlat arada bir malum yaşlılık zor..
:62: Allah ecrini versin kabul etsin canım benim..
ben hatırlatırım o sorun değil ama bana yaşılık deme ablacım.. sende yaşlandıysan valla abla da demiyeceğim artık sana:)Alıntı:
Allah razı olsun ablacım ben sizlerle süperim:)
Selamün aleyküm merhaba arkadaşlar..
cüz'ler okundumu acaba?
25 haziran perşembe günü hem sanal alemde hemde reel hayatta hatimlerimizi teslim edeceğiz inşAllah..
Bilginize..
Allah Kabul buyursun...
Rose'ye yardımcı olup hatimlerde cüz alıp okuyan bütün arkadaşlara Teşekkür eder mekanlarının cennet bahçesi olmasını diliyorum...
Hayat abla okudumu rose?
Kalan cüzlerde yardımcı olmak istiyorum inan.. Ama, ne yazık ki başımı kaşıyacak vakit bulamıyorum. Okurum ama bitiremem korkusu var içimde... Teleşa gelmesin istiyorum...
Başka hatimlerde görüşmek üzere Allah senden razı olsun.