Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Vallahi kardeş daha konuyu açarken ben çıkamadım diye belirtmiştim
Printable View
Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Vallahi kardeş daha konuyu açarken ben çıkamadım diye belirtmiştim
kasaya geldim ama şifrenin 1994 olduğuna dair bir ipucu bulamadım. :) şifreye netten mi baktın yoksa odanın bir yerinde şifreyle ilgili bir ipucu mu var?Alıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
Kont Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hocam her seferinde dans eden kişi başka bir şifre veriyor genelde o şifreyi girmen gerekiyor bir ara oynamıştım bunu oradan hatırlıyorum
1994 denedim oldu. tornavida veriyor :)
şimdi çözüyorum olayı
amma mavi pil nerdeydı
Ya arkadaşlar Söylediğiniz bütün malzemeleri buldum ve adamı da dansa kaldırdım ama bi kasadan söz ediyorsunuz ve şifresi o kasa nerde? ve şivreyi nereye yazacaktık?
yatağın alt kısmında, yatakla duvar arasındaAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
adam dans esnasında duvarda bir noktaya işaret ediyor. oraya yavaş bir şekilde birkaç defa tıklayınca kasa ortaya çıkıyor.Alıntı:
KeNaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ya bende bir nesneyı bulamamakta takıldım sonra bıraktım zaten :)
bu oyunları çok seviyorum ya:D
kardeş çıkabilirsen odadan haber verde bizde çıkalım telef olduk çünküAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]