olm bilmiyon mu çimento fabrikasında staj yapıyorum sabah 6 da gidiyom akşam 6 da geliyorum valla vakit kalmıyo yorgunluktan ölüyorum ama iki elim klavyede olsa gelecem ;)
Printable View
olm bilmiyon mu çimento fabrikasında staj yapıyorum sabah 6 da gidiyom akşam 6 da geliyorum valla vakit kalmıyo yorgunluktan ölüyorum ama iki elim klavyede olsa gelecem ;)
kesın gel walla ben bulamadım baska kımseyI :)
ya allah maçın balşamasına yarım saat kaldı yola koyulalım
herkezıde beklerız;)
maç sonucunu merakla bekliyoruz
Kimin Kazandıgını BiLmiy0m vaLLa Ama Maç Çok GüzeLdi .... :D:D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
EsmeRspor
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Boardspor
Pisune birgün de rahat dur ya : )
3 Farkla maçı aldık. Mutluyuz Gururluyuz. Çünkü Boardsporluyuz...
Söyleyecek söz bulamıyorum. Bu galibiyet üzerine kelimeler anlamsız kalıyor. :)
Çünkü o bir fenerbahçeli
Ve buda boardsporlu olmanın farklılığını gösteriyor...
Birgün herkes boardsporlu olacak...
Maçı izlemeye gelen wolkunkuf ismail ve yiğeni yasemine, ayrıca BuRoCkK StyLe arkadaşımıza çok teşekkür ederim...
Kendi aramızda eğlenip güzel bir maç yaptık. herkes mutlu, herkes dost...
Oynayan arkadaşların ayaklarına sağlık...
Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere...
ELLerine sağLık Derbeder ... GüzeL 0Lmuş ... Çok EğLendik Bu EtkinLiği DüzenLeyen Ve KatıLan Herkese TeşekkürLer ... :)
Dedik gençler kazansın :) Hemen de havalara girdiniz :) Ne kale arkası defanstaydım maç boyu ama karşı takımın defansında :D Çok güzel geçti eğlendik.Maçta oynayan ve maçı izlemeye gelen arkadaşlara tşkler özellikle dupinin yiğeni yasemine :)
güzel bi maçtı
emeği geçenlere tşkler.!
özellikle maçınm yıldızı BETTER EMINE SONSUZ TŞKLERİMİZİ İLETİYORUZ.!
:4::4::4::4::4::4:
yha bnm anlamadığım kurban (kadir) arkadşımız hem esmerspor hemde board spor da foto çekmiş..:D:D:D:D:D