Bence Metin Telle girdirilmeli.Forvet hattımız bugün çok pasif...Bir de Hakan Albayrak ortasahaya takviye edilmeli........
Printable View
Bence Metin Telle girdirilmeli.Forvet hattımız bugün çok pasif...Bir de Hakan Albayrak ortasahaya takviye edilmeli........
Samet çıktı Gökhan girdi Malatya Bld de.
Malatya ciddi ataklar gerçekleştiriyor.60 dk.Oyuncularımızın silkinmesi gerekir.Yoksa puan çıkaramayacak takımımız buradan.
her ne kadar trübünler oturup maçı izlemesem de bizlere özellikle bana o havayı yorumlarınızdan yaşattığınız için çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca takımımızı da kutluyorum.
Derbeder teşekkür ederim.
Takımımız bu hafta en zorlu deplasmandaydı.Erken gelen gol takımımızı rehavete soktu.Ve yenildik.2. mağlubiyetimiz. İki zorlu deplasmandan puan çıkaramadı takım.Biri Hatay biri de Malatya.Bu tip maçlara ekstra motive ile hazırlanmak gerekir.Çünkü Playofflarda bu tip takımların deplasmanlarına gideceğiz.Daha ciddi hazırlanılmalı.Ve oyuncularımız sinirlerine hakim olmalı.Uğur Erdoğan ve Hakan Albayrak'ın da kızağa çekilmesi yeter bence.Sakat değillerse Emrah hoca onlardan da istifade etmeli.Dün Zahid gol harici hiç etkinlik gösteremedi.Volkan Bekçi ve Ömer Kaplan da dün birşey yapamadılar.Umarım bu mağlubiyet onların işlerini ciddiye almaları gerektiği konusunda uyarı olmuştur.İleriki maçlarda başarılar.Son 5 maç.
22 Kasım----Siirt-Hatay
29 Kasım----Batman Bld-Siirt
6 Aralık ------BAY
13 Aralık----Siirt-Bingöl
20 Aralık-----Kırıkhan-Siirt
27 Aralık---Siirt-Kayapınar (Son maç)
Benim tahminlerim şunlar.....
Hatay maçı (3 Puan)
Batman Bld (3 Puan)
Bingöl Maçı(3 Puan)
Kırıkhan maçı(Puansız)
Kayapınar maçı(1 Puan)
Toplamda 10 puan alırız diye düşünüyorum.Bir mağlubiyet ve bir beraberlik harici 3 paun alırsak direkt playofflardayız.Bugünkü Batman Petrol-Kırıkhan maçı da önemli azda olsa aradaki puan farkı açısından.Maç eksiği ile 8 puan gerimizde.Eksik maçlarını aldığını düşünürsek.Kırıkhan bizden 2 puan geride olacak ve biz Kırıkhan deplasmanına gideceğiz.Eğer takımımız maçları ciddiye almazsa büyük bir kaza olabilir.Bir anda 3.lük ile bitirebiliriz.En az 9 puan gerek bize.Gruptan çıkmak için bu 5 maçta..
sonucun da mağlup olmuş olsakta üzülmedim, bu ligi biz rahat rahat geçeriz ama sonrası için bu yenilgiler tehlike sinyali durumunda
Hayırlı yenilgiler bunlar ;) takım daha dikkatli davranır, sezon sonuda bu maçlar dikkate alınarak trransferler yapılabilir..
@Puntas eline yüreğine sağlık maçı dk dk yansıtman bizler için çok güzel oldu. tahmnler içinde ayrıca teşekkürler.
an itibarıyle puan durumu;
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
2-1 kaybettik. Süper Lig statüsünde hazırlanmış ve bol paralı takımın kaybetmesi pek akla mantığa sığmıyor.
ve malesef yenilmiş siirt spor üzüldüm ama 5 puan fark var böyle olmasıda güzel
Rohan sen Süper lig ayarında diyorsun ama sana birşey söyleyeyim Metin Telle yi çıkar geriye kalanların hepsi döküntü.Sadece ilerisi için birşeyler vaat ediyorlar.Metin Telle kariyerli bir oyuncu ama onun da kıymetini Emrah Bayraktar bilmiyor.Büyük takımların PAf'ından gelmek oyuncuyu yıldız yapmıyor.Arda,Cihan Can,Uğur Erdoğan aynı lise aynı paf takımdan çıkmalar ama gel görki biri Dünya Starı olma yolunda ilerliyor diğerleri 3. lig de.Süper lig ayarında falan değil bu takım.Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
özür dilerim, tırnak içine almam lazımdı. "Süper Lig statüsünde" deyimini ben değil, Kulüp Yönetimi söylemişti. Süper Lig kalitesinde maçlar izleyecektik ama onlar da fasa fiso bence.
Davulların sokulmadığı bir stad!!!
Akgündüz, Vali Şentürk, Beşir İlçin ve 56 numaralı Veysel'den başka taraftara selam vermeyen bir takım.