Emeğine sağlık abi
Radyomuz içinde yer ayırtmışsın eywallah
Emeğine sağlık abi
Radyomuz içinde yer ayırtmışsın eywallah
iyi akşamlar abi.yazı göndermek isteyenler demişsin.ne ile ilgiili olacak?bende yardımcı olmak isterim.rayına oturacağına inanıyorum.bazı eksiklikler var ama ilk sayı olmasından dolayı bunlar gözardı edilir ve bir daha ki sayıda yaşanmaz.elinize sağlık.
gercekten harika olmuşş
Özlem konu şu anlık fark etmiyor sadece dergide şu konunun da olması gerekiyor ve o konuyu sen yayınlamak istersen yazını gönderirsin dergi hazırlanırken yazında eklenir...Alıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Konuyu açma sebeplerinden biride fikir alışverişi ve yardım edecek arkadaşlar...
Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
şu konu demişsin by_ex ama hangi konuda old.anlamadım.istediğim bi konuda mı yazayım??deneme tarzı mı olsun?makale tarzı mı_?yanı yetkili biriyle görüşebilirsem ım den falan?benimle biri irtibata geçerse sewinirim.
özlem mesela sen bilgisayarda iyisin ve bilgisayarda birçok insanın bilmediği bir konuyu deneme makale tarzında yazarsın yetkililere ulaştırırsın onlarda yayınlarAlıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
anlatabildim inşallah...
anladım kardeş.ok yazabilirsem gönderirim.
Özlem rohan abi sana istediğin cevabı versin biz konuşsak fayda etmez ;)Sen onunla irtibata geç
ok abi yarın ulaşmaya çalışırım ona.
ABİM HAYIRLISI olsun.... keşke bzlerde dergiyi okuyabilsek..:)