:D:D gördüm gördüm nyse nice yıllara diyelim tekrar sohbet yerine dnmesin burası ;)Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
:D:D gördüm gördüm nyse nice yıllara diyelim tekrar sohbet yerine dnmesin burası ;)Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kankam benim doğum günün kutlu olsun !!!
saol tşkler kankam :19:Alıntı:
emsalsizenkidu Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Doğum günün kutlu ve mutlu olsun paliooooo Nice senelere inş.
Yetişemezsen el salla hesabı
Bende diyorum akşam akşam neden gitti berbere :D Saçlara fön de çekermiş :DDDD
Sosyetem doğum günün kutlu olsun.
Doğum Günü Kutlu Olsun Sosyete
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı çünkü tümüyle sevgiden ve dostluktan oluşmuş bir mesaj. Sesim güzel olmadığından sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum. Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj çekiyorum. Hep olduğun gibi sevgi dolu ve neşeli kal. Nice mutlu yaşlara...
HaNıM aGa
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hayırsız caneeee :))) iiki dogdun iiki varsın nice mutlu saglıklı uzun yıllarına inşAllah e dogum günün kutlu olsun bariii yaşlandın bee :p
Doğum gününüzü kutlar; sevdiklerinizle birlikte nice mutlu seneler dilerim...
öncelikle Hanım ağaya çok tşk ediyorum çok saol ablam
Diğerlerine gelince
Yusuff : :D:D yine yaptın yapacağını :) eyvallah kardeşim benm özledik nerelerdesin
Rohan : ame allahtan kork yemin ederim bende unutmuşum gecenın bi yarısı bi arkadaş aradı
doğum günün kutlu olsun dedi öyle hatırladım :D
Esooo : Sana gelince hayırsızım hee valla burda fena rencide ederdim ama nese çok saol canm :))
Şahin : Saol kardeşim tşkler.
yok tmm sustum rencide etme beni :D