Emeğine Sağlık Dostum
Printable View
Emeğine Sağlık Dostum
yapa bileceğim bişi varmı :72:@candy5 @ekincig biraz gec oldu :101:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : candy5
Yaptım ama olmuyo......Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ekincig
ya resmi upload etmen lazım yoksa olmaz tamam canım?
ya ben bildiğim herşeyi anlattım yardımcı olabildiysem ne ala............................. :45:
-----------------------------------------------------------------------------------------------Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ŞaWuRaN
Emeğine Sağlık Dostum Bak İşte Bende Yaptım Ama KUllanmıcam :D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
şawiti ne oluyor baksana kuş ya senin ismini yazıyor delikanlı alemden kaydı bir yıldız daha :205:olum vah vah kuşsawiti :60:
yaa çok ayıp:) :204: :24: :216:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : BeRkAnT
-----------------------------------------------------------------------------------------------Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ŞaWuRaN
Emeğine Sağlık Dostum Bak İşte Bende Yaptım Ama KUllanmıcam :D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
şawiti ne oluyor baksana kuş ya senin ismini yazıyor delikanlı alemden kaydı bir yıldız daha :205:olum vah vah kuşsawiti :60:
DİKATİNİ CEKMEK İSTERİM BU KONUDA İLK ÖRNEĞİ VEREN BENİM AMAC KONUNUN İLGİ ALMASI BİZ HER ZAMAN DELİKANLIYIZ BİR KUSUN YAZMASIYLA DELİKANLILIK GİTMEZ .. AMAC DEDİĞİM GİBİ ÖRNEKLENDİRME. ESPİRİ YAPMIŞ OLABİLİRSIN AMA UMARIM SENDE BENİ ANLAYIŞLA KARŞILARSIN
ŞAwiti la sen ne sin bea gene bi kılıf uydurdun hella neyse no problem hala delikanlı alemdesin :1: ama bidaha olmasın :70: kuş muş bune ok
[schild]:69:
:70:
:56: :17:
:61: :205: :67:
:20: :49: :104: :206:
:58: :22:[/schild]
UMARIM SİMİLES DİLİNDEN ANLARISN
ya arkadaşlar bencede amaç orda tanıtmaktır o yüzden böle polemiklere girmeye bile hiç gerek yok hep elele siitliler board'da dewam edelim................... :7: :68: :64:
tşkler arkadaşım bi baqamm...