üToPYa Nickli Üyeden Alıntı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] AMA gerçekten uzatmaya gerek yok nedense fıkırler hıc dıle getırlmedi.. sizde haklısınız aslında ülkenın yonetımınde bunu gordunuz sızde gorduklerınızı uyguladınız...
said Nursi (hz)
ahmet Kaya
deniz gezmiş
ve nice isimler bunlar degilmiydi fikirlerini dile getirdiler ve yok edilmeye calısıldı...
sizde eskı basınızdakı ınsanlarda gorduklerınızı uygulamaya calısıyorsunuz size hak vermek lazım...
ünlü bir prof a sormuslar :
hocam sizin cocuklarınız olursa nasıl davranırsınız.
cevap verir.
Ben babamdan gordugumu uygularım..
sizinkıde bu...bu kadar siirt diyorsunuz.. siirt o kadar kırlı bır ortam varkı.. bır yonetim gelip alo inek hattı acar bırı gelır. ıneklerı toplama kampanyası olusturur. bunlar cozum degil herkes kendı kapısının onunu temızlerse hiç bir kirlilik kalmaz .. bir yol yapılır.. bın yolluk cebe atılır.. bu degil dongu sıırt bu kısır döngüye maruz kaldıgı sürece böyle eleştirilerede maruz kalır.. ve hiç bir kampanya hiç bir site hiç hat çözüm değil binaların büyümesi anlamsız.. kafaların değişmesi lazım oda çok zor.... burda konuya NOKTA(.) Koyuyorum. umarım dediklerimden anlamısınızdır..