Nihat Doğan olmak demek ; otobüse binip öndeki taksiyi takip et demek,farmwilledeki tarlasını oğluna miras bırakmak ,arkadaşı 0,5 kalem ucu istediğinde 0,7 verip üstü kalsın demektir.jpaslkaslksşaksaş : )
Printable View
Nihat Doğan olmak demek ; otobüse binip öndeki taksiyi takip et demek,farmwilledeki tarlasını oğluna miras bırakmak ,arkadaşı 0,5 kalem ucu istediğinde 0,7 verip üstü kalsın demektir.jpaslkaslksşaksaş : )
Nihat Doğan olmak gökdelenin zemin katından intihar etmektir...:D
İnanırmısınız Geçen Gün İPhone Aldım Tuş Takımı Koymayı Unutmuşlar Yarn Hemen İade Edicem
Bilgisayarı donunca, bilgisayara sıcak su döken Nihat xD
İnanırmısınız Arkadaşlar Tam 35 senedir SU içiyorum.Buna rağmen halen susyorum nasıl iş anlamadım .
Nihat Doğana Sormuşlar: Neden İnsanları Uyandırırken Su Dökeriz.Nihat Doğan Der:Çünkü Suyun Kaldırma Kuvveti Var.
Nihat Doğan Olmak Eline kendi fotoğrafını alıp , yoldan geçenlere bu adamı gördünüzmü diye sormaktır :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kadirizm bitmiştir,yeni ekol Nihatizm'dir... :D
Nihat Doğan gece yataktan düşmüş kalkmış tekrar yatmş yine düşmüş demişki, iyiki az önce yerden kalkmışm yoksa üstüme düşcektim :D
yusuf onu yazmıştım :D
bide şey diyor niye hergün okula gidiyoruz. Çünkü okul bize gelmiyor.
:D Yusuf okumadan yorum yapıyorsun ya olmuyor böyle :)
Ben hyatta okumadna yorum yapmam ule :D Arkadşalr üzülerek söylüyorum ben onun yazıldığını daha görmedim biri göstersin :D
Hemen az yukarda beyaz yazıyla :)