Resim güzel.Paylaşım için tşkler emre ama bulunmuş olduğunuz ithamlarar sonuna kadar karşıyım.Herkes biliyor ki kızlar erkeklerden daha sadık...............
Printable View
Resim güzel.Paylaşım için tşkler emre ama bulunmuş olduğunuz ithamlarar sonuna kadar karşıyım.Herkes biliyor ki kızlar erkeklerden daha sadık...............
Alıntı:
Orjinal Yazarı : candy5
agır ol arkadasım ben buydayım :234:
Yanılıyorsun çok kız varki erkeklerden beter..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : candy5
waşşş waşşşş.... saol güvenmeyizz tabii
ya kızların bir bölümü dediğiniz gibi sadık olmayabilir ama erkeklein hepsi nankörrrrr :13: :13:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : By_ÇAPKIN
hehe alın kızlar kesin bir kanıt size güven yok :D
Güven tek mi DOstuM :D hiç bişi yok
AÇ KALIN :P :11: :3:
eroL abi Ye de KATILIYORUM ...
ya size bişey dicem beş parmak birmi ya o kız böle yaptı die herkes AA EWET KIZLAARA GÜWENMEYİN DİOO :13: :13:
kız milletine mi güvenecez ula kızlara güvenecegime dagdan atlıyayam daha iiiii beah :1: :11: :11:
:yes: :72: :yes:
Abi Ben Artık Arkadaşım Yanımdayken Sevgilimin Yanına Hayatta Gitmem Bakarsın Benimde Başıma Gelir Aman ALLAH Korusun :65: