başarılar tek rakibiniz azra akın :68:
Printable View
Alıntı:
Orjinal Yazarı : berfinbaran
Vallaaa Rakip Çıktıııı
ŞEYMA Diye bi rakip var Ben ondan başkasını görmüyom Bu yarışmada.....
Ablam Basarilar Aboooo Ben yokumm Bükemedigim Eli öpecekksin :)))
[GLOW=red]süper çıkmışsınız abla tek rakip thy[/GLOW]
ablacım basarılarr
Sağol Serap'cım.. ama ben hepinizin ablası ve hatta annesi yaştayım.. 42 yaşındayım .. ama kim bu jüri üyesi diyenler için seni kırmayıp bir resim ekliyorum. Sitede bayanlar görmek çok hoşuma gidiyor.. iyiki varsınız.. sevgiler..Alıntı:
Orjinal Yazarı : serap79
Canım Dilekciğim; (yaşınızı bilmediğim için öyle hitap ettim yanlışsa kusura bakma). Seni de burda görmek isteriz...güzelliğin yaşla ilgisi yoktur.ben de hepsinin ablalarıyım neredeyse ama kızlarımıza cesaret vermek için başlatayım dedim....teşekkürler bu arada :19: :19:
işte DİLEK ABLA...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[GLOW=deeppink]Sizi de burda görmek çok güzel Dilek abla..Çok neşeli ve sempatik birisi olduğunuz o sıcak gülümsemenizden belli..Beni kırmadığınız için de ayrıca çok teşekkür ederim.. :28: :28:[/GLOW]Alıntı:
Sağol Serap'cım.. ama ben hepinizin ablası ve hatta annesi yaştayım.. 42 yaşındayım .. ama kim bu jüri üyesi diyenler için seni kırmayıp bir resim ekliyorum. Sitede bayanlar görmek çok hoşuma gidiyor.. iyiki varsınız.. sevgiler..
Dilek ablacımm sen bisimle olduktan sonra kimse karşımızda duramaz... Biz genelde gençler birikmişiz burda ama sizler gibi olgun İnsanlarında aramızda olması büyük şans!! :D Tşkler bisimle olduğunuz için!!
Ben teşekkür ederim sizin gibi iyi kalpli ve çalışkan genç hemşehrilerim olduğu için ve bu sitenin bir parçası olduğum için ben de çok mutluyum.
alla alla bi ben yoqum yaa:( abLa inan qüLüsün yeter.. iyi varsiniz iyiki bizimLesiniz..:)