szi sadece ramiye güveniyorsunuz
oysaki berkant ve eleman abi iyi oynuyor zırconda fena değil. 2 kişi daha geldi mi kimse bizim bileğimizi bukemez.
bakın gelin vazgeçin bu hamam işinden, çok canınız yanacak çok :40:
Printable View
szi sadece ramiye güveniyorsunuz
oysaki berkant ve eleman abi iyi oynuyor zırconda fena değil. 2 kişi daha geldi mi kimse bizim bileğimizi bukemez.
bakın gelin vazgeçin bu hamam işinden, çok canınız yanacak çok :40:
yav ben guruplaşma diyorum siz hamam diyorsunuz
keyfiniz bilir ama iyi düşünün briaz
Böylesi bir durumda maalesef dostluk kazanamıyor. Amaç herşeye rağmen hamamı kazanmak değil, üyeler arası kaynaşmayı ve iletişimi güçlendirmek olmalı....Oyuncuları burda belirleyin, kura ile orda takımı kurarsınız.(Fikirdi)
mücadele edecek olan takımlara başarılar dilerim. Karşılaşmalar da önce dostluklar kazansın.... :212: :248:
eleman abi ve serap kardeşim,
dostluğumuzdan hiç şüpheniz olmasın. olayı biraz abartarak heyecenlı hale getirmeye çaışıyorum sadece.
orada herşeyden önce dostluk kazanacak.
iki takımda eşit güçte olacak ki maçın tadı çıksın. gruplaşma olup olmaması önemli değil, çünkü gruplaşma varsa, bu kadar biraraya hiç gelmezdi. ufak tefek gruplaşmalar olacak tabe. insan her zaman için kafa dengini arar durur. :268:
ROHAN api bende sizin takımda yer alabilirim
Serap Bajım ve Eleman Apem ya kızmaca yok ama biz BBG evine girmiyoruz ki. 1 saat sürecek bir halı saha maçında ne kadar gruplaşabilirsin ki :D Hem ortada iki grup olması lazım tek kaleye maç yapılmaz hep beraber :)) Merak etmeyin gruplaşanı ferdileştiririz
:234:
Rohan ben Nedim ve Hakan ile futbola aynı anda başladım baskete geçtim. Onlar futbolcu oldu ben basketçi :D Yani futbolu da bilirim. Hamamda keselersin beni ona göre :D
ben rohan ustamdayım gerek görürse oynayabilirim saygılarımla :238:
ben de varım tabi uygun görürüseni yada yer varsa oynarım saygılarımla :231: :231: :235:
Bizim Takım...
1.ZırcoN
2. Berkant
3. Eleman
4.Seboo( iyi bir kalecidir.. ) :D
5.Efsane_1907
6.Esmer
Karşı Takım...
1.SOnnefes
2.maiac chocuk
3.cambaz
4.ceymis
Bizim takım tamdaa sizlerden eksik var gibiii :245: hehehe Hadi oynayakkk :S
zirconum iyi bi takım kurmuşsun hella olsun ben seboya söyledim hazırız seni bekliyoz sayın kaptan :268: :218:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
Bizim Takım...
1.ZırcoN
2. Berkant
3. Eleman
4.Seboo( iyi bir kalecidir.. ) :D
5.Efsane_1907
6.Esmer
Karşı Takım...
1.SOnnefes
2.maiac chocuk
3.cambaz