abe sizlerı kutlamak bana duşmez ama yemın edrımkı bu yaptıklraınızı gorunce ben sizlere hayran kaldımm
abe sizlerı kutlamak bana duşmez ama yemın edrımkı bu yaptıklraınızı gorunce ben sizlere hayran kaldımm
Selamlar dostlarim
Benim de gelmem biraz zaman aldi ama gördümki saglam adimlarla ilerliyor.Bundan dolayida Basta sevgili adminimiz olmak üzere emegi gecen tüm dostlara tesekkür ediyorum. Uzakta olamda, bulundugumuz ortam itibari ile hem is hem zaman dolayisi ile her yere ulasmam mümkün olmuyor.Yalniz acik yüreklilikle sunu söyleyebilirimki gönlüm sizlerle.Allah cümlenizden razi olsun.Insallah daha nice yillari birlikte kutlariz.
Sevgiyle kalin... :3:
Öncelikle Aramıza Hoşgeldinn tekrardan Seni uzun zamndır Görmüyorduk ve Eskilerin bizi Bıraktıklarını Sanmıştık Ama Bizi Birkez Daha Yanılttınız! ben tşk ederim Sizleri Burda görmek Herzaman mutluluk VErdi Bizlere...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Kemal50
Selamlar dostlarim
Benim de gelmem biraz zaman aldi ama gördümki saglam adimlarla ilerliyor.Bundan dolayida Basta sevgili adminimiz olmak üzere emegi gecen tüm dostlara tesekkür ediyorum. Uzakta olamda, bulundugumuz ortam itibari ile hem is hem zaman dolayisi ile her yere ulasmam mümkün olmuyor.Yalniz acik yüreklilikle sunu söyleyebilirimki gönlüm sizlerle.Allah cümlenizden razi olsun.Insallah daha nice yillari birlikte kutlariz.
Sevgiyle kalin... :3:
1. Yılımız Baya Renkli Geçtii Gerçekten Dünyada Bir İlki Başardık Diyebiliriz... 2. Yılımız İçin Planlarımızı Şimdiden Gözden geçiriyoruz Seneye Daha hareketli Geçeceğinden eminimm!
Tekrardan Sizleri Burda görmek Güsell!
Öncelikle Nice Yıllara mutlu bi şekilde geçirmesini diliyorum Siirtliler-Board iyi Varsın iyi ki oldun. Etkinlikte emeği geçen Herkese BaşTa Rohan abi, Burak abi Ve ekibi, Sizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Mervan Gü'le, Sponsorlarımıza Sonsuz tşk.
Rohan Abi Gelelim sana Senin hakkını hiç ödeyemeyiz internet cafelere giderdik nerelere takılacagimizi bilmezdik siirtliler nereye takılır diye düşünürdük ama sen buna bi son verdik Abi Artık bizimde kendimize ait bi mekan belirledin ama sadece bi site değil benim gözüm de daha doğrusu bi çok kişinin gözünde bi Dernek özellikle ben bi dernek gibi bakıyom gibi bakıyom :))
Açıklamalarının son satırlarında benim yazdıklarımı kimse okumaz belki demişsin Ben Etkinlikte burda olmadıgim için Çok meraklı ve zevkle yazdıklarıonın hepsini tek tek harf harf okudum ve hiç ama hiç sıkılmadım
Öncelikle sana bunu anlatayim Rohan abi O sitenin En eski üyelerindendim ama sitelerden pek anlamadigim için daha dogrusu forum sitelerinden anlamadigim için pek yoktum sadece duyurularinizi bana gelen maillerden takip ediyordum. Sonrada Seninle tanışıp Sonra Siirtliler-Board-fm müjdesiyle bana haber verdin ben Radyo konusunda o sıralar baya gelişmiştim Siirttte ilk Flatcast yayını yapan kişiydim Siirtliler Board-fm de kurdum .
Siirtliler-Board ailesi için herşeyi yapmaya da hazırım inana sen o satırları yazarken inanamayacaksın ama çok duygulandım bi yandan da çokmutluydum çünkü bi çok şeyi başarmış bulunmaktayız çünkü kolay değildi buralara gelmek bi sürü zorlukları, saldırıları atlattık bizi çekemeyenlere ne kadar azimli ve istikrarli oldugumuzu gösterdik
Dediğim gibi Rohan abi O Zorlukları yenebildik El ele kol kola siirt halkımızı siirtmizi en iyi bi şekilde sanal yoluyla tanıttık elimizden geldiğince iyi şekilde temiz olan siirti gösterdik
<<<<<<<Ne MuTLu ''SiirRTLiLeR-BoaRD'' üyesiyim DiYeNe<<<<<<<
<<<<<<<<<<Ne MuTLu SiiRTLiYiMDiYeNe<<<<<<<<<
@@@---*Q* SiiRTLİLER_BOARD *Q*---@@@