[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
büyük hali >>> [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
büyük hali >>> [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
banane abe ben paramı senden ve diğer arkadaslardan alcamAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CaMBaZ
Ben de ona yanıyorum ; Uçamadım :DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CeYmiS
abe keske kanat carpsaydın belkı ucardın ordaaa hehhehehe
Ama sitenin en renkli siması olduğum için kendimle gurur duyuyorum
Öpün başınıza koyun beni puahahahahhaah
Ayrıca şunu da belirteyim hepinizi teker teker kocaman öpüyor ve
kutluyorum. Gerçekten harikasınız hepiniz. Rohana da hem teşekkür
hem teesüflerimi iletiyorum. Böyle güzel bir etkinliğin ardından taaa
fizandakı bir bayanın sözlerine alınarak siteyi kapattığı için....
Ceymis sana 0.5 Ytl borcum var peçetelerden dolayı, unutmadım :D İnşallah birgün öderim :9:
4. sayfadaki resimler görünmüyor yaw hani Midyat resimler bunlar hepsi hasankeyf :6:
< Buda bennn
abi sen bu siteyi cok güzel yönetiyon ve etkinlikler yapıyon
hasankeyf çok güzeldii rohan abiye çok tşk ediyorumm öyle güzel bi etkinlik başlattığı için.. :4: :4:
eminim çok eğlenmişsinizdir zaten fotolardan da öle anlaşılıo.................................
bir dahaki yer neresi?? :10: :5:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ekincig
eminim çok eğlenmişsinizdir zaten fotolardan da öle anlaşılıo.................................
bir dahaki yer neresi?? :10: :5:
24 Eylül 2006 Pazar
Diyarbakır Fuarına gidiyoruz :8:
eminmisin üstat
diyar bakır fuarımı?
Evet abi. Bedava gitcez. Siirt Ticaret ve Sanayi Odası, Van ve Diyarbakır'larından bir tanesine bizi götüreceğine söz verdi. Son yaptığım görüşmede Diyarbakır Fuarına yoğun bir ilgi olacağı için oraya götüreceğini söyledi. Başkan Vekili Nedim Kuzu da bizimle gelcek. :5:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eLeM@N
eminmisin üstat
diyar bakır fuarımı?